Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hizlal a kínai kaja? Mennyire...

Hizlal a kínai kaja? Mennyire egészségtelen?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy hetente többször is eszek a kínaiban, annyira szeretem. Kedvencem a kínai rízstészta. Menyire káros? Mi van benne, amitől olyan finom?
2010. máj. 23. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Minden kaja hízlal, de a kínai kevésbé mint egy Mc Donaldsos, sz@r. Én nap mint nap eszem, és semmi gondom nincs töle, teljesen korrekt, és 1500 ft-ból meg van az egész. Inkább kínait egyél!
2010. máj. 24. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim válasza:
36%
a kínai kaja a legegészségesebb étel.Nem hizlal,csak ha egy nap többször is eszel
2010. máj. 24. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Na most áljon meg a menet! Egyátalán milyen kínai kajára gondolt a kérdező? Rendes, hagyományos kínai kajára, vagy gyorséttermes hulladékra? A gyorséttermes az tuti nem egészséges, a másik viszont nagyon jó.
2010. máj. 24. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a gyors éttermek közt is nagy különbségek vannak. Pl itt nálunk van egy kis kínai étterem, itt nagyon jól főznek, de egy sarokkal arrébb van egy másik, az viszont borzalmas :)

Azt nem tudom mennyire egészséges, de az egyik ehető és finom, a másik meg kukába való :)

2010. máj. 24. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:17



Ez az igazság amit leirtam,te sekélyesagyú f@szfej!!!

A kinai kaja igenis egészsételen,főleg ha jinai kifőzdében eszed!!És tele van izfokozóval!!Nagyon egészséges mi??Inkább gondolkozz mielött irsz valamit...

2010. máj. 24. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim válasza:
A Na-glutamát, vagy kínai sót ma már szintén mesterségesen szuintetizálják, méreganyagot jelent a szervezetünknek és rengeteg vizet von el. Újabban kimutatták, hogy csaknem ugyanolyanb mértékű inzulinkiáramlást okoz, mint a cukor. Tehát már önmagában is hízlalna De a kínai konyhatechnikában mindenhez használnak cukrot, ezért nem csak az édes-savanyúnál kell a cukorra(is) gondolni.
2010. júl. 16. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!