Hizlal a kínai kaja? Mennyire egészségtelen?
Szerintem nem hízlal és amikor beteg voltam azt bírtam enni, viszont a normális kajákat mind kihánytam. Kenyeret, krumplit, mindent.
Csak a rizst nem, és pl a kínai kaják közül az ilyen-olyan csirke rizzsel, azt sem.
Ami MO-on elérhetö kinai kaja, az semmivel sem jobb, mint a McDonalds-os, és semmi köze az eredetihez. Egyáltalán nem egészségesek, mert tele vannak izfokozóval, meg még több adalékkal, amiröl nem akarsz tudni.
Az, hogy a kinaiaknak vannak több ezer éves gyógymódjai, semmit nem jelent se a gyógymódokra mézve, se az ételek minöségére nézve. A hagyományos kinai gyógymódokban ilyen "gyógyszerek" vannak, mint tigriscsont, orrszarvútülök, denevérkivonat, stb - amit senki sem minösithet hatásos és értlemes dolognak, a legtöbb legfeljebb babona szinten van.
Egyébként vannak kövér kinaiak is, csak kevesen, de nem aert, mert a kinai kaja nem hizlal, hanem mert nagyon kevés ennivaló van egyáltalán. Próbáld ki, hogy naponta eszel 100 g rizst, meg egy marék zöldséget - ettöl egész biztos lefogysz, mert alig van benne kalória, de ha ugyanennyi kenyeret ennél hagymával meg zöldpaprikával, akkor se tudnál elhizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!