Szerintetek az energiaital nagyon egészségtelen?
"Cukros víz" szintetikus ízesítéssel és színezékkel,némi élénkítőszerrel.
Biztos nem egészséges!
Ha sokat fogyasztasz belőle,akár egészségtelen is lehet,mint bármi más(kávé,pia,stb.)!
Az energiaital nagy f.os. Emlékszem, volt olyan hogy hétközben mindennap ittunk kb. egy kettőt, aztán pénteken már nem, de tiszta ideg volt mindenki, bármilyen gyökérségen felkaptuk a vizet. Mint amikor a függőktől eltiltják az addikciójukat. Durva volt, ráadásul aludni se lehetett tőle. Mellesleg, egyáltalán nem olyan finom. A sárga monster hányni való. Ja, azt nem mondtam, hogy azóta nem is energiaitalozok, és nem is fogok - jó, egyszer majd vodka redbullt, ha lesz... De azon kívül semmi. A pálinka meg kismértékben egészséges, a sör is. Kis mértékben. Természetes hozzávalók...
azt is hallottam, hogyha valaki megiszik pár naponta egy bizonyos mennyiségű vörösbort, az milyen egészségesen él, mert az tulajdonképpen természetes alapanyag, nem úgy mint az energiaital, a sok cukorral meg művackokkal, és az Enemtomhánnyal.
Eléggé káros, viszont én ennek ellenére napi 1 litert simán megiszok.
Nem tudok leállni vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!