Melyik energiaital használ?
Persze a redbull, szárnyad lesz tőle, és 10 mp alatt megcsinálod...
Édes Istenem, tényleg ennyire hülye vagy?
ember. nem tudom hány éves vagy, de 400métert röhögve kell futnod gyerekként. Én verseny szerűen sportolok, MMA-zok, de nem használok energiaitalt, mint írták, arra lenne jó hogy szívrohamot kapj, másra nem. sőt, én egyszer próbáltam energiaitalt, még thai-boxoltam, hát nemhogy jobb lett tőle a teljesítményem, volt 10perc nagyon jól kihasznált idő, és a további percekben nem bírtam egyszerűen és kb rosszul voltam. amúgy, a tanár nem fogja leharapni a fejed, még akkor se ha utolsóként futod le azt a 400métert, max kapsz 1 est, ne érdekeljen, mond meg neki, hogy majd idővel megedződsz és kész. ne energiaitalozz, semmire nem jó! és nemhiszem, hogy sokkal idősebb lennék am tőled.
16/f
400 méter 1:30 alatt láb nélkül is lefutok, pedig egy dagadt állat vagyok...
Ásd el magad.
Ha mindenáron energiaitalt akar bárki inni ahhoz, hogy jobb legyen a teljesítménye, akkor javaslom a következőket: mindenféle gyümölcsből készült italba (min. 2 dl) keverjen egy mokkáskanálnyi C vitamin port. Semmi mellékhatása nincs, legfeljebb nem lesz első a 400 m-en, viszont ezzel a napi adaggal élete végégin biztosítva lesz a napi vitamin szükséglete.
Lehet engem ismét lepontozni akár 0-ra is, akkor sem érdekel, mert tudom, hogy nem írok hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!