Melyik a leghatékonyabb energiaital?
Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 19:55
1/13 anonim válasza:
komolyan:
zabkása joghurttal, gyümölccsel
túró zöldséggek
zöldséges ételek hússal
banán, étcsoki, zöld, fekete tea
szőlő, szőlőcukor, gránátalma, kávé mézzel
2/13 anonim válasza:
Osztom!
Továbbá: elegendő folyadékbevitel és alvás
3/13 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam, de azért köszönöm a válaszokat. :)
2011. szept. 21. 22:52
4/13 anonim válasza:
Én az adrenalint szoktam venni mert az egyik legolcsóbb.
5/13 anonim válasza:
Ha tényleg mérgezni akarod magadat vele, akkor a kis üveges BOMBA.
6/13 anonim válasza:
Mindegyik hatékony csak a koffein menyiséget kell nézzni!!!
ha már az öszetevök közt nincs ott hogy magas koffein tartalom vagy csak koffein és h menyit tartalmaz 100ml ben pl 32mg/100ml akkor az már hatékony de ne igyál meg egyszerre 2 - 3 dobozt és ha nem találod az öszetevök közt hogy koffein akkor meg van rá az esélye hogy nem tartalmazz koffeint vagy csak keveset.
"kis üveges bomba" honnan veszed hogy az jó? a dobozos bomba hatékonyabb. atol hogy üvegben van atol nem erősebb
7/13 anonim válasza:
Az atomic rush(nem tudom forgalmazzák e nálunk) abba százvalamennyi mg koffein van 100 ml-enként, mondjuk csak 150 millis kiszerelésben forgalmazzák...
8/13 anonim válasza:
Van olyan is amibe 2500 mg koffein van 100 ml-ként. Nem tudom mi a neve de az biztos, hogy hatékony. Van
9/13 anonim válasza:
De az Adrenalin, Bomba és a Wild Touch tapasztalatból mondom nem pörget fel. A Burn valamennyire pörget de az se nagyon. A Kobra se nagyon (persze azt lehet kapni 2 literesbe is és kb fél litertől pörögni fogsz) a Vpower egyáltalán (kevesebb a koffeintartalma mint a kólának) a Red Bull jó, a Hell is.
10/13 anonim válasza:
Ja és még 1 engem a Watt se pörget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!