Spanyolországba megyek a nyáron. Szeretnék minél több ételt kipróbálás, de utálom a tengeri herkentyűket. Kipróbáljam mégis?
Az ilyen tenger gyümölcsei dolgokból még csak Magyarországon ettem fagyasztottakat és hát szerintem undorító.
A halat sem szeretem.
Viszont legyek nyitott? Az ott a tengerből kifogást halak biztos másmilyenek lehetnek.
Polip, rák? Merjem?
A fagyasztott (meg még emellett olcsó botlból való) meg a friss közt igen nagy a különbség.
A helyedben megpróbálnám az eredetit, ha nem ízlik, akkor legfeljebb nem eszed meg.
Spanyoloknál nemzeti eledel a disznó sonka.
Minél több éves, annál drágább, nem baj, ha avas... kóstold meg, lehet meghozza a kedvedet a friss tengeri herkentyűkből készült ételekhez...
Semmit nem kötelező megenni, de ne legyenek előítéleteid sem.
A magyar ételek között is van olyan, amit valaki nem szeret, a másiknak meg az a kedvence.
Aki azonban szereti a friss, otthoni toros káposztát, nem biztos, hogy a konzervdobozban lévőért is rajong
Szerintem próbálj ki egy-két dolgot, aztán majd meglátod, hogy szeretnél-e nyitni még több felé. :)
Egyébként én sem igazán szeretem a tengeri herkentyűket, de pl. a polip nem rossz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!