Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogyan készítsem el a mini...

Gabcsi1 kérdése:

Hogyan készítsem el a mini tintahalat, és a kagylót?

Figyelt kérdés
Horvátországban jártam, és ott ettem először tengeri "herkentyűket" azóta tervezem, hogy én is készítek ilyen ételt. Most kaptam mini tintahalat tisztítva, és kagylót ebben kérnék segítséget bevált recept formájában. Sajnos a neten elég kevés a kínálat, illetve általában tintahal karikákat írnak. Én töltve és grillezve kóstoltam.

2015. aug. 30. 14:05
 1/1 anonim ***** válasza:
66%

A mini tintahal nagyon finom, ha csak sozod es lisztben megforgatod a karikakat (es a kis tapogatoit/labait) es serpenyoben keves olajon megsutod. (Horvatorszagban igy is lehet kapni). Isteni.de lehet rendesen rantani is (csak ugy macerasabb ezt karikankent).

Kagylora keress valami kagylos teszta receptet a neten azok bevaltak, ne felj toluk.

Ha nem tudod, hogyan kell tintahalat pucolni, akkor viszont annak olvass utana.

2015. aug. 30. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!