Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kínaiban miért sértődnek meg?

A kínaiban miért sértődnek meg?

Figyelt kérdés
ha nem kérek köretet, szinte fel vannak háborodva:D
2017. febr. 3. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Ha megmondom, elhiszed? Honnan fogod tudni, hogy igazam van-e vagy nem? Miért nem tőlük kérdezed meg, ha igazán érdekel?
2017. febr. 3. 14:52
 2/6 A kérdező kommentje:

ez nem csak egy helyen volt, hanem több helyen

tehát ez egy általános dolog

2017. febr. 3. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valamit féreértelmeztél, vagy csak rossz szériába futottál bele. Ha valóban általános lenne, akkkor tuti tapasztaltam volna én is, ugyanis szintén nem fogyasztok szinte sosem köretet, alkalmasint pirított, csípős sült zöldségeket szoktam enni, de ritkán. Nyilván nem pont ugyanazokra a helyekre járunk, de havi 2-3 alkalommal mindig eszek kínait, igaz nem gyorsétteremben, bár ha ez valami "kínai" sajátosság lenne, akkor nyilván mindenhol ugyanaz a reakció lenne. Szerintem valamit félreértesz, más ötletem egyszerűen nincs, hiszen nekik ez olyan mindegy.
2017. febr. 3. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Haha én ma is köret nélkül kértem és néztek, de csak azért szerintem, mert magában elég töménynek tűnik a cucc. Nem sértődnek meg, csak nem értik.
2017. febr. 3. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
36%

Én is szoktam úgy kérni, rám is furcsán néztek párszor... Szerintem ez az alapja:

- az árak menüre vannak kirakva

- a menü az, amivel telepakolják a dobozt = kb. 70% köret, 30% fincsiség

- azt hiszik, ha 100% fincsiséget is kérsz, csak a menü árát akarod kifizetni

Szerintem jobban járnának, ha kiírnák, hogy mennyibe kerül a kis adag és a nagy adag a nem menüben kért ételekből.

2017. febr. 3. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért néznek furán mert a kínai húsok brutál tömények, a legtöbbtől összeragad a szám. Mondjuk én inkább csak tésztát kérek mert 500 forintért úgy megpúpozzák az elviteles paprírdobozt hogy alig lehet becsukni.
2017. febr. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!