Lecsószezon van. Ti tájegységenként, vagy akár nemzetenként (sok kisebbség van) hogyan készítitek el ezt az ételt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 14:43
31/31 anonim válasza:
Paprika + paradicsom (frissen vagy üvegesből) a hagymára, nekem ez a natúr lecsó. Ha dúsítani akarom, szalonnát, kolbászt teszek a hagymára, úgy jön a p+p. Esetleg virsli.
Ha már nem elég két főre, akkor jön bele a rizs és/vagy a tojás.
JNKSZ megye / BP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!