Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Lecsószezon van. Ti tájegysége...

Lecsószezon van. Ti tájegységenként, vagy akár nemzetenként (sok kisebbség van) hogyan készítitek el ezt az ételt?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 14:43
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,mind hasznos,amit írtatok. Ne haragudjatok,vki lepontoz. Nem én vagyok,én minden hozzászólást köszönök.
2016. júl. 27. 16:19
 12/31 A kérdező kommentje:
Á,itt ez a nyári szünidős banda,aki mindenkit lepontoz. Ezt a hüky
2016. júl. 27. 16:21
 13/31 A kérdező kommentje:
Itt a nyári szünidős banda,aki mkit lehúz. Grat! Azt bántják.akit nem is ismernek. Erre vannak szocializálva.
2016. júl. 27. 16:24
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
#10! "Ja és én lehetőség szerint kerülöm a zöldpaprikát, mert utálom főtt állapotban. Mivel lecsó, teszek bele, mondjuk egy kiló hagymához fél darabot... " Ebböl hogyan lesz lecso? Mi kerül még bele és mennyi?
2016. júl. 27. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

amit a 10. ír az nekem inkább tojásrántottának tűnik.

Már nem tudom hányadikként, de én írtam a nokedlit köretnek. Hihetetlen egyeseknek, de cukrot én is teszek bele. Persze nem sokat, éppen hogy, ugyanis mindenbe teszek amiben paradicsom van. Még nem lesz tőle full édes, de elnyomja a savasságát. Aki nem tudja észre sem veszi, csak azt mondja, hogy ez olyan kellemes és lágy, nem savanyú, de még nem is édes. Egy kevés cukor minimális mennyiségben az ízeket is jobban kiemeli.

2016. júl. 27. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/31 anonim ***** válasza:
92%
Mi általában tojásosan esszük, vagy virslivel, vagy kettőt kombináljuk, meg friss kenyérrel. Én szeretem alá a füstölt szalonnát is, de öcsém nem szereti a füstölt húsokat a főtt kajába, úgyhogy anélkül szoktuk csinálni. Meg nagyoooon ritkán rizzsel. Bár én imádom a rizst, de tényleg, viszont lecsóval nem szeretem. Bács megyében lakunk.
2016. júl. 27. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/31 anonim ***** válasza:
92%
ja, meg általában erősen esszük:) bár ez inkább a mi szájízünk miatt van. előző voltam
2016. júl. 27. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Piritott hagymára + fűszerpaprikára rádobálom a felvágott paprikát, paradicsomot. Ezután bors, vegeta, só.

Rászórom a rizst, arra a kolbászkarikát és majorannát, majd letakarom.


Így a lecsó alapban fő meg a rizs. Nem keverem meg amíg a rizs meg nem puhult.


Eddig, aki utálta a lecsót, így az is megszerette....

2016. júl. 28. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/31 anonim ***** válasza:
91%

Előző vagyok... és Budapestről...


Csináltam már egyébként, hogy cukkini kockákat vagy padlizsán kockákat is tettem bele. Az sem volt rossz, de az eredeti az igazi...

2016. júl. 28. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/31 anonim válasza:
100%
Én készítettem már lecsöpögetett konzervbabbal is. Férjemnek is ízlett.
2016. júl. 28. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!