Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ti is szeretitek a Pálpusztai...

Ti is szeretitek a Pálpusztai sajtot? :-)

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék hányan eszik, mert rendszeresen veszek akciósan egy áruházban, ami azt jelenti, hogy nem fogy. Nekem nagyon ízlik egy pohár vörösbor mellett csipegetve.
2016. júl. 26. 17:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%

A Szlovákok büdös sajtja a kvargli vagy quargel.

Mindegyik "büdös" sajt ízét, zamatját emeli, ha vörös hagymát, vagy lila hagymát apróra vágva eszünk hozzá.

2016. okt. 30. 12:59
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy mindegyik "büdös" sajthoz illik a hagyma. Vagy legalább is nem az emeli ki a legjobban. Sok van, ami vörösbor kíséretében válik teljessé, van amelyik lekvárral, vagy valamilyen fanyar gyümölccsel. De ettem már olyant is, amit a készítő kimondottan pálinkához ajánlott, és valóban nagyon élvezetes volt vele.
2016. nov. 1. 08:59
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet még kapni igazi pálpusztait..a győri Tebike cég gyártja..na az olyan, mint amit eredetileg kitaláltak.

..és nem szabad semmivel sem enni, csak magában minden nélkül, környezeti hőmérsékleten apró falatkákban.

na az maga a csoda.

2017. szept. 3. 09:30
 24/24 anonim válasza:
100%

Pont nemrég ettem, de olyan igazit (tényleg!)...és ez volt életem első és utolsó pálpusztai sajtja. :/

A szaga és az íze is borzalmas szerintem. Nekem nagyon nem ízlett és soha nem akarok még egyszer ilyet enni. :p

2019. aug. 31. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!