Hogy lehet a nyers kolbasz miutan kiszarad eheto?
Figyelt kérdés
Paprika teszi ezt lehetove vagy hogy?2016. júl. 2. 15:22
2/4 anonim válasza:
A hús nyers benne, csak meg van füstölve, kiszárítani nem muszáj.
3/4 anonim válasza:
A füstölés, sózás, szárítás nedvességet von el, emiatt tartósít, külön-külön is, de együtt kiváltképpen. A paprikának éppen semmi köze a dologhoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak ertitek h miert kerdeztem? Tehat egy hust jol besozok majd fustolok, akkor azt mar ehetem nyersen?
2016. júl. 2. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!