Finom a sushi? Nem merem megkóstolni. Nem tudom miért szerintem azért mert nyers a hal.
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 22:07
1/17 anonim válasza:
Én imádom!!! Igen, nyers benne a hal, de ha normális helyen eszel, semmi bajod nem lesz tőle, nyugi, de ha az íze miatt mondod, arra nem tudok megoldást. :) Semleges íze van, de a gyömbér és a wasabi miatt meg kicsit pikáns lesz, szóval én nagyon szeretem. Egy próbát megér.
2/17 anonim válasza:
+ Nem muszáj halasat enni, van már pl. tojásos vagy olyan is, amiben zöldség van. Kezdetnek az is jó.
3/17 A kérdező kommentje:
ok köszi megkóstolom
2012. jún. 13. 06:30
4/17 anonim válasza:
Ha idegenkedsz a nyers haltól, ne azzal kezdd. :) Válassz zöldségeset, vagy olyat, amiben nem nyers az állat; rengeteg féle létezik. A rizs ecetes és ragacsos, az alga nem vészesen tengerízű.
5/17 anonim válasza:
Nem mered megkóstolni? Mert mi lesz? :)
Ennél azért félelmetesebb dolgok is vannak...
6/17 Bogoj válasza:
nem lesz tőle semmi bajod.
én is megkóstoltam, nem ízlett, többet nem eszek.
de ha nem szereted a nyers halat, van rengeteg féle hússal, zöldséggel...
7/17 anonim válasza:
en is emiatt nem mertem de semmi baj tenyleg nagyon finom csak a csipos dolgokat amit adnak hozza fogyaszd el mert egyik ismerosomnek peldaul belfergei lette a sok sushitol pont azert mert nyers a hal
8/17 anonim válasza:
Csak úgy mellékesen közlöm hogy a hal nem nyers benne hanem füstölt, pont úgy ahogy a sonka is amit általában megeszik az ember.
9/17 anonim válasza:
Én évekig nem voltam hajlandó megkóstolni, aztán egyszer megkóstoltam azóta imádom.
10/17 anonim válasza:
Szia, én leírom a saját tapasztalatomat. Tehát nemrégiben a Trófe@ étteremben voltam és gondoltam kipróbálom, így is lett. Nos a helyzet az, hogy az a zöld/fekete alga (vagy nem tudom mi) amiben a rizs ill. hal van, annak hínár íze van. (pontosan ezt nem lehet leírni, ha voltál tengerparton, akkor van ott egy jellegzetes szag, és pont ugyanolyan íze van). Ez íz miatt majdnem róka lett, de ez csak az én véleményem. (szerintem alga nélkül egész jó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!