Finom a sushi? Nem merem megkóstolni. Nem tudom miért szerintem azért mert nyers a hal.
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 22:07
11/17 piszkosfred válasza:
Nyugodtan megkostolhatod.
Én az Oceán közepén kostoltam, frissen fogott fehérhúsú ragadozó halból csinálta a barátom. A natúr hal elég semleges ízű de a wasabitól taknyom nyálam egybefolyt.
Szóval ehető, de nem lett a kedvencem.
Félni a FUGU -tól kell de mert a mája nagyon erős mérget tartalmaz, és csak speciális Fugu éttemekben lehet Japánban kapni ahol a fuguszakács évekig tanulja az elkészítés módját hogy fogyasztható legyen
12/17 anonim válasza:
IGEN NAGYON FINOM!A TATÁRBIFSZTEKRŐL NEM IS BESZÉLVE.NAGY KEDVENCEM.HA MÁR A NYERS HÚSRÓL BESZÉLÜNK.
13/17 anonim válasza:
Ízlések és pofonok... Én például imádom, de van olyan ismerősöm, aki irtózik tőle. Neked kell eldöntened, hogy megkóstolod-e; én azt javasolnám, hogy próbáld ki, max nem fog ízleni. Ahogy az előttem lévő pár ember is mondta, kezdd valami zöldségessel! (Az avokádós nagyon finom! ;))
14/17 anonim válasza:
Én is imádom a nyers halakat, legyen az ruszli vagy szusi. Legutóbbi nagy challenge-m a sült rovar evés volt. Naggyon komoly! :D
15/17 anonim válasza:
Soha nem ennék a trófeában sushit, mivel nem értenek hozzá. Másrészt amit te ettél az a maki, sushi pedig sok fajta van.
16/17 anonim válasza:
egyel olyan sushit,amiben nem hal van,hanem pl csirke.azt nem adjak nyersen!!es nagyon finom a sushi:-)
17/17 Keletföld válasza:
Akkor egyél helyette edzés gyanánt ecetes ruszlit (amiben nyers hagymával nyers hering van!) és tatárbeafsteek-et (amiben meg nyers tojás és nyers marhahús /bélszin/)!
Ha már azokban is nyers szinte minden. Mégis ehetőek ...
És akkor mi van?
A neandervölgyi ősember sem főtt kajával kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!