Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Szerintetek melyik Európa...

Szerintetek melyik Európa legROSSZabb konyhája?

Figyelt kérdés

2016. jan. 27. 19:04
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
47%
Nem díjazom azt, ahol a legnagyobb kincs a bálnazsír, mindenbe azt raknak,aztán észrevetted,hogy a magyar konyhában burgonyából 100 féle ételt is csinálnak,tv-ben láttam, hogy megkóstolt egy amerikai műsorvezető egy "lengyel" származású töltött káposztakonzervet, ( ami ugye karácsonyi nemzeti eledel és hűha....de finom..) és az nyilatkozta,hogy a ehetetlen sós,savanyú izt, már csak a benne található darálthúsgombóc összeférhetetlensége múlja felül. Na. Aki már evett jót is az tudja csak mi a rossz.Egyébként,ahol a polcon 100 féle mikrózható kaja van, abban az országban a legrosszab az étel, mert mindegy mi megy a főzős műsorban, berakja a mikróba, és eszi...mégcsak át sem pakolja egy tányérra... :(
2016. jan. 29. 08:11
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Talán nem egy konzervkaja alapján kéne megítélni egy egész nemzeti konyhát :)
2016. jan. 29. 17:37
 13/28 Lippóczy Ákos ***** válasza:
61%

Én már végigettem az európai konyhák oroszlánrészét, de a Lengyel kifogott rajtam, abba nem tudtam elmélyülni, mivel ehetetlennek állítom! Pl:tejben főtt vöröshagyma leves, tejben főtt cékla leves, vagy főtt krumpli mellé kis fasírozott golyók /eddig el is menne/, de nyakon öntve olajos hal olajával az egész, fujjjj! Hogy egészséges lehet, nem vitatom, de ezen az áron?

A németeknél, meg ha bemegy az ember egy étterembe, nem ínycsiklandó szagokat érez, hanem mosogatólé szagot, ezzel megmondtam mindent! JÓ ÉTVÁGYAT EMBEREK!!!!!!!!!!

2016. jan. 31. 12:01
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én éltem kint Varsóban, és szerintem finom a lengyel kaja, meg lehet szokni:) tény, hogy nagyon sajátos, fura, meg más nagyon, mint a magyar. Minden savanyú:D
2016. jan. 31. 18:53
 15/28 Richeyp válasza:
89%

Aki a magyar konyhát írta,annak nem sok tapasztalata lehet. Angliában élek 5 éve és szakács vok. Eddig nem találkoztam olyan magyarral aki igazán szerette volna. Olyan egyhangú, hogy ilyen nincs is máshol. Krumpli krumplival + barnaszósz. Nem használnak rizst vagy tésztaféléket. A leves... csak krémleves van bébipapi. A nemzeti leves nem találjátok ki mi krumpli+hagyma.

Jártam Hollandiában is. Gyakorlatilag nem találtam olyan éttermet, ahol holland kaják lettek volna. A holland ismerősöm azt mondta van 1-2 holland nemzeti étel (említett valami sós halat) ,de a hollandok nagyrésze is utálja. Ezért nincs holland étterem. Azt javasolta a holland is, menjünk inkább vmi grill étterembe. Ehez képest a magyar nemzeti ételek igen sokszínűek. Az olaszok is nagyon híresek a konyhájukról, de aki nem szereti a tésztát, kösse fel a gatyát,mivel reggel délben este az lesz a menü.

2016. febr. 1. 09:41
 16/28 anonim válasza:
75%

A francia. Nagy tányéron kis adagok.

Míg Mo.-n kérsz egy rántott húst, egy jó nagy adagot kapsz, amivel jól is laksz, és isteni finom. Franciáknál kérsz valamit, abból még 10-et meg kell enned, hogy jól lakj...

2016. febr. 1. 17:25
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az angol.

Érdekes, hogy a németet mondják sokan. Pedig a Mo-i svábok ételei nem rosszak, krumpli mindenféleképpen, meg káposzta is. Lehet, hogy a német konyha annyira más, mint a sváb?

2016. febr. 1. 23:30
 18/28 Netre járó lélek ***** válasza:
100%
Angol az borzasztó. Ha meg kell főzni vagy sütni, ott már megáll a tudományuk. Viszont a reggelijük, az egész finom. Azt még nagyon Ők sem tudják elb*szni.
2016. febr. 2. 00:16
 19/28 anonim válasza:
Mennyi válasz született volna egyébként, ha a legjobbat kérded...
2016. febr. 20. 22:30
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Az angolok jo minosegu husokat hasznalnak.

En nem szeretem kulonosebben a magyar konyhat, de ez izles kerdese. Viazont manapsag igaz, h nagyon silany az alapanyagok minosege. Husok, felvagottak, tejtermekek, pekaruk - kritikan alul vannak.

2016. máj. 1. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!