Én már végigettem az európai konyhák oroszlánrészét, de a Lengyel kifogott rajtam, abba nem tudtam elmélyülni, mivel ehetetlennek állítom! Pl:tejben főtt vöröshagyma leves, tejben főtt cékla leves, vagy főtt krumpli mellé kis fasírozott golyók /eddig el is menne/, de nyakon öntve olajos hal olajával az egész, fujjjj! Hogy egészséges lehet, nem vitatom, de ezen az áron?
A németeknél, meg ha bemegy az ember egy étterembe, nem ínycsiklandó szagokat érez, hanem mosogatólé szagot, ezzel megmondtam mindent! JÓ ÉTVÁGYAT EMBEREK!!!!!!!!!!
Aki a magyar konyhát írta,annak nem sok tapasztalata lehet. Angliában élek 5 éve és szakács vok. Eddig nem találkoztam olyan magyarral aki igazán szerette volna. Olyan egyhangú, hogy ilyen nincs is máshol. Krumpli krumplival + barnaszósz. Nem használnak rizst vagy tésztaféléket. A leves... csak krémleves van bébipapi. A nemzeti leves nem találjátok ki mi krumpli+hagyma.
Jártam Hollandiában is. Gyakorlatilag nem találtam olyan éttermet, ahol holland kaják lettek volna. A holland ismerősöm azt mondta van 1-2 holland nemzeti étel (említett valami sós halat) ,de a hollandok nagyrésze is utálja. Ezért nincs holland étterem. Azt javasolta a holland is, menjünk inkább vmi grill étterembe. Ehez képest a magyar nemzeti ételek igen sokszínűek. Az olaszok is nagyon híresek a konyhájukról, de aki nem szereti a tésztát, kösse fel a gatyát,mivel reggel délben este az lesz a menü.
A francia. Nagy tányéron kis adagok.
Míg Mo.-n kérsz egy rántott húst, egy jó nagy adagot kapsz, amivel jól is laksz, és isteni finom. Franciáknál kérsz valamit, abból még 10-et meg kell enned, hogy jól lakj...
Szerintem is az angol.
Érdekes, hogy a németet mondják sokan. Pedig a Mo-i svábok ételei nem rosszak, krumpli mindenféleképpen, meg káposzta is. Lehet, hogy a német konyha annyira más, mint a sváb?
Az angolok jo minosegu husokat hasznalnak.
En nem szeretem kulonosebben a magyar konyhat, de ez izles kerdese. Viazont manapsag igaz, h nagyon silany az alapanyagok minosege. Husok, felvagottak, tejtermekek, pekaruk - kritikan alul vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!