Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi lehet ez a krisnás édesség?

Mi lehet ez a krisnás édesség?

Figyelt kérdés

A nagynéném lagziján ettem vagy 15 éve. Nem túl édes, színes korongok voltak. Isteni finom volt. A méretük kb. három-négy centi lehetett, díszítve volt a tetejük.

Nem tudok rájönni, hogy miből készült. Grízből? Túróból? Isteni finom volt.

2015. dec. 8. 19:59
 1/3 A kérdező kommentje:

Kb. így néztek ki, de nem tudom, hogy mi lehet ez.

[link]

2015. dec. 8. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha még mindig szeretnéd tudni, úgy hívják ezt az édességet, hogy sandesh (szándes). És igen túróból készül. A neten megtalálható a receptje.

Egy krisnás

2016. jan. 30. 10:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Lehet, hogy nem teljesen véletlen, hogy pont most jártam itt, amikor válaszoltál. Nagyon finom ételeitek vannak, a csicseriborsólevest pont tegnapelőtt főztem, és nagyon szuper íze lett.

Sajnos a hústól nem tudnék teljesen megválni, de próbálom mostanában kerülni. Jókat tudtok főzni ám!

Ha nyáron összejön, talán meglátogatom a Krisna-völgyet.

2016. jan. 30. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!