Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogyan tudnék szerezni?...

Hogyan tudnék szerezni? (marshmallow fluff)

Figyelt kérdés
USA-ban nagyon híres és finom "marshmallow fluff" pillecukor krém szerűség van. Hogyan tudnék szerezni? Rendelnék, de nem tudom honnan.

2015. okt. 21. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Auchan, Tesco sőt még a Lidl-ben is láttam..Lehet kapni szinte mindenhol
2015. okt. 21. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Tescoban tudsz venni.

A The British Store és a The Candy Store boltokban is tudsz venni és a webshopjukból neten pedig megtudod rendelni és házhoz is szállítják neked.

2015. okt. 21. 19:44
 3/6 A kérdező kommentje:
megnéztem, és ott sajnos elfogytak. tescoba, aucanba, lidlbe nem láttam.
2015. okt. 25. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Tescoban tuti van. A nemzetközi kajás polcon találod.

999ft.

[link]

2015. okt. 28. 21:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Talaltam koszonom.
2015. nov. 7. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:
A nálunk árult Marshmallow-ban sajnos nagyon sok kemikália van, (tartósító, szinezék, állagjavító, kutyagumi, stb.), az USA-ban lehet kapni olyat is amiben csak az alapanyagai vannak, semmi más. Már nem emlékszem hol, vagy a Trader Joe's-ban vagy a Whole Foods Marketban lehet kapni.
2021. jún. 6. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!