Hogyan tudnék szerezni? (marshmallow fluff)
Figyelt kérdés
USA-ban nagyon híres és finom "marshmallow fluff" pillecukor krém szerűség van. Hogyan tudnék szerezni? Rendelnék, de nem tudom honnan.2015. okt. 21. 18:24
1/6 anonim válasza:
Auchan, Tesco sőt még a Lidl-ben is láttam..Lehet kapni szinte mindenhol
2/6 anonim válasza:
Tescoban tudsz venni.
A The British Store és a The Candy Store boltokban is tudsz venni és a webshopjukból neten pedig megtudod rendelni és házhoz is szállítják neked.
3/6 A kérdező kommentje:
megnéztem, és ott sajnos elfogytak. tescoba, aucanba, lidlbe nem láttam.
2015. okt. 25. 14:55
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Talaltam koszonom.
2015. nov. 7. 11:13
6/6 anonim válasza:
A nálunk árult Marshmallow-ban sajnos nagyon sok kemikália van, (tartósító, szinezék, állagjavító, kutyagumi, stb.), az USA-ban lehet kapni olyat is amiben csak az alapanyagai vannak, semmi más. Már nem emlékszem hol, vagy a Trader Joe's-ban vagy a Whole Foods Marketban lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!