Sushiba milyen hozzávalókat tehetnék?
Iszonyatosan szeretnék otthon szusit készíteni, de semmi hozzávalóm nincs, csak nori, meg persze rizs. Néztem videókat a készítéséről, de idáig, amit itthon is tudnék venni, az kábé csak ennyi: surimi, avokádó, spenót, kaviár... lazacfilét láttam csomagolva, de nagyon drága: kb. 1700 Ft, és nincs benne sok.
Ti hogyan oldjátok meg? Valami japánosat szeretnék, szóval ilyen paprikát, kolbászt (xD) nem fogok bele tenni.
Azt a gagyi kaviárt ne vedd meg mert nagyon xar íze van.
Ha teszel bele akkor lazackaviárt vegyél(mondjuk elég drága)
Surimi,avokádo akkor kombinálhatod is.
Csirke mell : Kockázd fel kb.1 centis darabokra, süsd ki 30%keményítő,70%lisztben(vagy tempura lisztben). tegyél bele egy fejes saláta levelet, kend meg teriyakis majonézzel és wasabival, bele a csirkemell és tekerd össze.
Amúgy tudsz venni füstölt lazacot is 50 grammos szeletelt elég kb 3 tekercsre. Ezt kombinálhatod akár uborkával.
Alapanyagok után nézz körül itt hogy legyen ötleted :
www.azsiabt.hu
www.tokyoplaza.hu
www.tengeritermekek.hu
lazac helyett virslit is rakhatsz bele :D
15L
Omlettet gyakran raknak bele (egeszben susd meg, hogy felcsikozhato legyen) meg lehet kapni aranylag olcson ilyen preselt rakrudakat, az is jo bele. Vagy a garnela rak se olyan draga, ha meg odzkodsz a nyers raktol(meg amugy sem ajanlanam, hogy ezt nyersen edd) akkor kis citrommal es petrezselyemmel megsutheted vajon, es ugy is belerakhatod, isteni. Esetleg ecetes gyombert ehetsz melle "koretkent", az is feldobja.
Amit meg en szoktam csinalni, hogy egy sima tonhalkonzervet kikeverek majonezzel es ugy rakom bele. Nagyon finom, es a japanok is csinaljak. Ennel tobb autentikus de olcso megoldast nem tudok:) Esetleg elnezhetnel valami azsiai boltba (a torokvesz ut es a kapy utca sarkanal van egy nagyon baratsagos kis bolt, nekem nagy kedvencem:)) es korbenezhetnel, hogy mi tetszik.
Jo fozocskezest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!