Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Melyik országban gyártják a a...

Melyik országban gyártják a a Milka csokit?

Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 18:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
sok országban
2015. márc. 16. 18:36
 2/12 anonim válasza:
100%

Today, the chocolate is produced at a number of locations, including Lörrach (Germany), Bludenz (Austria), Belgrade (Serbia), Svoge (Bulgaria), Bratislava (Slovakia), Brașov (Romania), Costa Rica, Curitiba (Brazil), Jankowice (Poland) and Trostyanets (Ukraine), Belgium, Argentina, and most recently, Chicago, IL by the Ferrara Pan Candy Company for U.S. production and distribution.

forrás: Wikipedia

2015. márc. 16. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Izraelben is láttam, meg is lepődtem, de nem biztos, hogy ott gyártották. :)
2015. márc. 16. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Amit itt Mo-on kapsz, annak a többségét Lengyelországban. Azért olyan vacak:) Mi itt Kelet-Európában mindennek a csökkentett értékű verzióját kapjuk.
2015. márc. 17. 07:48
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

előző válaszoló...

vacak?? a milka??

akkor neked milyen csoki ízlik, ha még a legfinomabb, a milka sem??

kóstoltad már az oreosat?

a nagy táblás mazsolás-mogyorósat?

vagy a csokoládé habkrémeset??

ha szerinted tényleg vacak, akkor pls ha kapsz milkát postázd el nekem.

üdv.: egy milkafan.

2015. márc. 20. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 5., hát én tényleg nem bírom a Milkát sajna!

Nekem az nem csokoládé... csak egy cukros, zsíros massza. Az igazi csoki nekem 60% kakaótartalom fölött kezdődik, cukortartalma minimális (az élvezhetőség határain belül persze), és nincs telenyomva tejzsírral meg nemtommikkel..

Különben tényleg van, hogy Milkát kapok ajándékba, de mindig odaadom valakinek.

De a legtöbb, nálunk is kapható ízt már kóstoltam, és amúgy megértem, hogy miért szeretik sokan.

2015. márc. 20. 19:47
 7/12 anonim válasza:
78%

Ha már szóbajött a minőség kérdése...

1.a milka régen tényleg egész jó volt az akkor éppen ellehetetlenített magyar márkákkal szemben. Na meg külföldi volt

2. régen tényleg németországi gyárból majd ausztriai gyárból jöttek a csokik

3. Első minőségi romlás akkor lett amikor elhagyták az alufolias csomagolást majd a masodik amikor lengyelországba tették a gyártását a k europai piacoknak. Akarki akarmit mond a lengyelnek mas az ize. Azert, mert valoszinuleg kevesebb kakaovaj megy bele...

4. Harmadik szandekos minőségrombolás a kakaobab aranak 2evvel ezelotti emelkedesevel kotheto ossze: a normal milka tejcsokoládé sem tejcsoki már. Olvassátok csak el! Mogyoromasszával van higitva, lenyegeben ugyanaz a tabla van eladva tejcsokinak mint regwn a noisettes verzio volt.

5. Mindezt 300Ft korul...

6.fentieket figyelembeveve inkabb 500ert veszek egy tabla TEJcsokit eaetleg 40%kakaotartalom korul mintsem hagyjam hofy total hulyenek nezzenek...

7. Raadasul a milka tejcsoki 10dkg-os tablaja 6dkg kristalycukrot tartalmaz. Azaz ket evokanal szinezett cukorert kernek 300ftot..

8. Ha mar tejcsoki akkor magyarok kozul az alufolias tibi tejcsoki ismet jo. Vigyazzatok mert van muanyag csomagos verzio is csak az alufoliasat vegyetek.

Kulfoldi kozul lindt, hachez stb stb. Mindig az osszetevoket olvassatok el!

2015. márc. 21. 06:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A kekszeseket most kezdik gyártani Székesfehérváron.A régi győri keksz ottani üzemében.
2015. márc. 23. 17:27
 9/12 anonim válasza:
100%
#6/8: Amelyik csokiról te beszélsz az nem az étcsoki? 60%+ kakaó és kevés zsír és cukortartalom.
2015. ápr. 7. 23:47
 10/12 Veru10 ***** válasza:
54%

Németben kezdték el,de amint már mondják több helyen is gyártják.

Azért olyan jó,mert a németek tudják hogy kell csokit gyártani.

És nem Milka szeretőnek:A milka igen is az élvezet határán kívül van 100%-osan élvezhető az íze.

2015. ápr. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!