A Szamos Marcipán szaloncukor vagy a Milka szaloncukor a legfinomabb? Ajándékba adnám de nem ettem még egyikből sem.
A milka nagyon nagyon edes, de aki szereti alapbol a milka csoki izvilagot annak abszolut jo otlet. Mi a joghurtos izesitesut vesszuk minden evben,mert az a legkevesbe emelyito. Vilagoskek a ' jelzes' a csomagolasan.
Szamost meg nem probaltam,de a cukraszdaval elegedett vagyok,szerintem a szaloncukor sem lehet mellefogas. Ajandekozni Szamost ajandekoznek,ha engem kerdezel,az egy kicsit kulonlegesebb.
Nekem sem ízlik a milka, szamost pedig még nem ettem.
Én ajándékba a kézzel készítetteket javasolnám, amit a vásárokon kapni lehet. Igen, drágák, de különlegesek és finomak is. Darabszámra is lehet venni.
Utolsó ez hülyeség. Tudom, nagyon elterjedt mítosz otthon hogy külföldön a mákról azt hiszik ópium, de nem így van. Németországban élek, itt is ugyanígy sütnek mákos bejglit, a férjem nagymamája mákot is termeszt a kertben, de még a franciáknál és az spanyoloknál is eszik.
De ha csak a statisztikák érdekelnek, Csehország pl. 4x annyi mákot termel mint kis hazánk, Spanyolország meg Franciaország meg utánunk jönnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!