Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen három fogásos magyaros...

Milyen három fogásos magyaros menüt készítsek, ami nem túl bonyolult?

Figyelt kérdés

Angol barátaimat fogom vendégül látni, ettek már magyar ételeket, de nem nagyon jött be nekik, a gulyást kifejezetten nem szeretik. Én szeretném őket meggyőzni, hogy a magyar-konyha igenis jó, és nem merül ki a pörköltben és a gulyásban.

Köszönöm a segítséget!

2015. febr. 5. 13:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hallottam ilyet én is, de a palacsintát már ismerik, a pitékkel együtt. Ez szerintem tipikusan magyar, lehet hogy megszeretik. Sodóval szerintem elfogadják, azt ők is eszik.
2015. febr. 5. 22:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Esznek mákot, legalábbis a barátnőm azt mondta, hogy az ő mákossütijét úgy ették, mint akik még nem ettek soha, és a magos kenyereken is van mák - gondolom ha attól nem félnek akkor a gubától sem, egyszer azt is feltálalom, de nem az lesz az első :) Köszönöm szépen <3
2015. febr. 6. 02:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Na mit főztél végül? És hogy fogadták?

Kíváncsi vagyok! :)

2015. febr. 26. 11:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem írtad meg.
2015. márc. 1. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!