Az alábbi ételek tényleg kezdenek eltűnni az országból?
Figyelt kérdés
Pacalpörkölt, szalontüdő, löncshús, zsíros kenyér.2014. nov. 24. 01:29
11/14 anonim válasza:
Anyukám szokott pacalt meg szalontüdőt főzni, évente 1-2 alkalommal. Löncshús nem hiányzik. Zsíros kenyeret meg tegnap ettem a jégpályán. Jó volt.
12/14 anonim válasza:
A zsíros kenyér úgy is nagyon finom, ha:
- a szálára vágott vöröshagymát bő zsírban megdinszteled, majd a jó szelet kenyeret belemártod a forró zsírba! Villával megpakolod a tetejét a vöröshagymával. Só-törtpaprika rá... fenséges étel....
13/14 anonim válasza:
Zsíros kenyér szerintem soha nem fog eltünni, egyik legfinomabb kaja lila hagymával, sóval és pirospaprikával, én pl nagyon sokszor eszem, de libazsírosat.
Pacalt sokan esznek, mindenütt kapni konyhakész pacalt. Löncshúst már évek óta nem ettem, de nem is nagyon látom a polcokon, igaz nem is keresgélek a konzervek között. Szalontüdőt gyerekkoromban ettem utoljára, nagyon szerettem de szerintem az elég macerás kaja, azt manapság biztosan nem sokan esznek.
14/14 anonim válasza:
Szeretettel vár Kelet-Magyarország! :) Itt a felsoroltak mindegyike előfordul a hétköznapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!