Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ki szokott kiflit venni?

Ki szokott kiflit venni?

Figyelt kérdés
A sima hagyomanyosra gondolok. Egyszeruen, nem tudom felfogni, h miert sutik meg, mikor kisebb mint a zsemle, ugyanannyiba is kerul es bele kell szobraszkodni a zoldseget, meg a felvagottat is.

2014. nov. 16. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
pont akkora, mint egy zsömle, csak más alakú. Én rendszeresen veszek, mert szeretem. vajjal és paprikával főleg. nem túl nehéz egy szelet paprikát beb*szni a két fél kifli közé.
2014. nov. 16. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedvencem a kifli vajjal. :)
2014. nov. 16. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is veszek, jobb állaga van frissen mint a zsemlének ropogós és puha egyszerre, a zsömle meg frissen csak törik.Sós kiflit szoktam reggel venni ha délelőttös vagyok, picit sós, köménymagos imádom magában is.....egyébként súlyra egyforma.Szendvicsnek meg szendvics rudat szoktam venni az kifli-zsemle hibrid :)
2014. nov. 16. 22:28
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Én is azt veszek. A gyereknek is könnyebb harapnia a kifliből készült szendvicset, mint a zsomléset.
2014. nov. 16. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tizenpár éve nem veszek kiflit, de régen szerettem. A kifli jobb, mert poénosabban néz ki, több külseje van és le lehet harapni a végét, ráadásul amit én szerettem, annak le is lehetett kicsit csavarni :)

Szendvicset nem sokszor ettem életemben, így ez az aspektus nem zavart. Viszont ha pl. körözöttel eszi az ember, akkor bele lehet mártani... Lehet, hogy nem mindenkinek gusztusos, de hol érdekelt az engem ifjú koromban.

2014. nov. 16. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A másfél éves fiam könnyebben eszi, mint a zsömlét. Mi rendszeresen veszünk.
2014. nov. 16. 23:01
 7/10 Tubarózsa ***** válasza:
100%
Én is szoktam venni, sőt jobban szeretem mint a zsemlét. Van mikor pörkölthez is kiflit eszek.
2014. nov. 16. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A jó kifli nagyon finom. A sima kifli számomra felejtős, de ez a sima zsemlére is igaz.
2014. nov. 16. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Veszek kiflit, és meg vagyok elégedve vele. Jó pékségben kell megvenni, az a lényeg.

De, ha neked nem tetszik, süthetsz is magadnak, nem nagy cucc.

2014. nov. 17. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Én!
2014. nov. 17. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!