Milyen szusit egyek, ha most kóstolom először?
Figyelt kérdés
Még sosem ettem szusit, de már rég óta meg akarom kóstolni. A héten megyek az Aréna Plázába ahol kinéztem magamnak a Leroy Sushi nevű éttermet (egyik ismerősöm ajánlotta). Melyik szusit lenne érdemes megkóstolnom? (nem vagyok vega, húst is eszem). Ha valaki evett már itt, milyen volt a minőség és az árak? Honlapjuk: [link] 2014. júl. 21. 21:20
1/9 anonim válasza:
Tökmindegy :D
Én legelőször azt kóstoltam ami jött :)
2/9 anonim válasza:
Ha először kóstolod érdemes vegyes tálat kérni, hogy mindnefélét megkóstolhass.
Aza baj hogy a sushi nem olcsó, min. 2000-t elvisz.
3/9 anonim válasza:
Eljutotunk a Szusiig is már, akkor a következö lessz a
Szasimi.
4/9 anonim válasza:
Nekem a lazacos maki a kedvencem és ahogy látom az ismeretségi körömben is ez a legnépszerűbb. De tényleg érdemes először olyat kérni amiben többfajta van.
5/9 anonim válasza:
Én először uborkásat és tojásosat gyártottam első kóstolóknak, aztán jött a füstölt lazacos. Ha nem idegenkedsz különösebben semmitől, akkor én is egy vegyestálat választanék.
6/9 anonim válasza:
Én Pécsett kóstoltam, volt ilyen menü 1200-ért miso leves + 4 maki+ 2 nigiri + kávé
Hááááát nekem nagyon furcsa volt ez az ízvilág, főleg szójaszósszal, mert az sós volt, a rizs meg savanykás, a hal meg csúszós :D Imádom Japánt, beleőrültem volna, ha nem kóstolom meg, de nekem nem jött be.
7/9 anonim válasza:
Igy van, a szusi az savankás mert rizsecettel készül.
8/9 anonim válasza:
Én először lazacos makit kostoltam, de ahogy a hínár ízét megéreztem...le sem bírtam nyelni. Mintha a mustárt kombinálnád mentolós fogkrémmel, főzőcsokival, és egy kis aludt tejjel. Ugye lejött, hogy baromira nem ízlett?
9/9 anonim válasza:
Könnyűvel érdemes (lazac,Avokádó) de az se mindegy hol eszel, sajnos nagyon sok helyen nem a minőségre mennek.
A pici bárok és láncok nem a megfelelőbbek a jó tapasztalat szerzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!