Az indiai ételeknél a fűszereket először olajon kell pirítani (csak az egészt, vagy az őrölt fűszereket is)?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 12:45
1/3 anonim válasza:
az egészet és az őrölt füszereket is meg kell olajon piritani az india ételeknél..
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszi
2013. márc. 20. 14:53
3/3 anonim válasza:
Az egészeket mindenképp, az őröltet pedig attól függően, hogy mit készitesz. Illetve az is lehet, hogy némely fűszert megpiritasz, némelyiket meg nem. Például a masala keverékeket kifejezetten a főzés végefelé szoktuk hozzáadni. Vagy ami még gyakori, hogy hagyma és fűszerek keverékéből sűrű pasztát készitesz turmixgépben. Pl ezt se (mindig) kell piritani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!