Melyik nemzet ételeiért vagy oda, és melyikét utálod?
Imádom: görög konyha
Utálom: Mexikói konyha
Imádom: magyar és török konyhát
Utálom: kínai( A tiszátalan raktárkörülményeik és higiéniájuk miatt)
Imádom: Török,Albán -> szval a Balkán kajákat :D
Azért mert szeretem a marhát,és a bárány húsát!
Szeretem náluk az édességeket..De ami a legjobban megfogott a Török-Albán konyhában hogy akár a kertben neki állnak megsütni egy egész bárányt :D
Lenyűgöző de lejött ide az apukám meg a barátai egy báránnyal...Percek alatt bicskával élesítettek ágakat rászúrták az egész bárnyt tüzet raktak alatta majd sörrel locsolták *.* nagyoon finom volt friss kenyérrel
Amit viszont nem szeretek az a MAGYAR konyha és a KÍNAI
A magyart csakis a DISZNÓ hús miatt... Nagyon koszos állatnak tartom a disznót..
A kínait azért nem szeretem mert nincs szívem megenni azokat a kicsi halakat amikor mégcsak meg sincsenek sütve...
Imádom: Mexikói!!! Kína, a Magyar mellett persze =)
Nem szeretem: Japán
de annyi mindent nem kóstoltam még, hogy biztos lenne még egy-kettő mindkét oldalon!
Utálom a magyar kaját!!
Minden más nemzetnek a kajáját szeretem, csak ne kelljen székelykáposztát, meg rántott burgonyát ennem, meg ezeket a szar magyar kajákat.
Én csak a kajáinkat utálom. A magyar népet nem.
Jó estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!