Melyik nemzet ételeiért vagy oda, és melyikét utálod?
Imádom: görög konyha
Utálom: Mexikói konyha
Nálam a magyar kaják viszik a prímet, egyszerűen iműdom a magyar konyhát! A második helyen a görög van. :)
Az amerikai kajákat utálom....
Akik írták az angolt, azok mi a frászt szeretnek benne? Nincs is semmi extra kajájuk, se fűszer, semmi. Na mindegy, én amióta itt éle, azóta még jobban vágyom a magyar ízekre, de szívesen eszem kínait is.
Amit soha, azok tenger gyümölcsei(polip, tinthahal, kagyló, egyéb) Viszont a homár finom!
Szeretem: magyar, olasz, torok, norveg, gorog
Utalom: "amerikai" "angol" kinai es kelet-azsiai
Amugy az angoloknak es az amerikaiaknak nincsen "sajat konyhajuk", mert az amerikaiak alapbol egy bevandorolt osszeverodott nepcsoport aki mindenhonnan hozott valamit, az angoloknak meg annyira szar (volt) a nemzeti konyhajuk, hogy ok is inkabb osszeszedegettek a vilagbol a jobb dolgokat es ugy adjak el mintha angol lenne.
imádom: kínai, olasz, görög, orosz
utálom: nem utálok semmit, az indiait nem kedvelem túlzottan, meg az arabot.
Imádom: magyar, olasz, görög, mexikói, svéd és orosz konyhát.
Nem utálom, csak egyszerűen nem szeretem a kínait és még azokat a konyhákat, amik nagyon édesen főznek (cukor mindenbe).
ANgol konyha?
Én pl az isteni pitéket imádom, a halat, a bogyós gyümölcsöket, a sütiket: brownie, a sajttorták igazi külölgességek...
Azért van 1-2 jellegzetes finomság, nem kéne lehordani..:P :)
Imádom: magyar, japán, kínai, koreai, olasz
Utálom: nincs nagyon
imádom: kinai,thai,olasz,görög,mexikói
utálom: angol,amerikai,indiai
a magyart nem imádom de nem is utálom :D
másmilyet még nem kóstoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!