Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ettél már Burekot? Hol? Mikor?

Ettél már Burekot? Hol? Mikor?

Figyelt kérdés
Tudod egyáltalán hogy mi az?
2009. dec. 8. 22:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a pécsi Európa-pékségben nagyon finom a pizzás burek, bár rikán élek vele. Amúgy jó, csak ne tocsogna a zsírban...
2009. dec. 8. 23:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon szeretem, bár nem túl gyakran eszek burekot.

Az igazi a túrós, de meg kell találni, hogy hol készitik igazán finomra, bár ez nekem nem nehéz, a "burek nálunk terem"!

Szabadka

2009. dec. 8. 23:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nàlunk böreknek ejtjük.

Ettem,bàr nem a kedvencem.És az îgazi vàltozatai igy talàlhato meg:

daràlt husos(marha)

kecskesajtos

spenotos

zöldséges

Amugy ez török étel.

Nagyon szeretik a balkàn orszàgokban.Minden orszàgban màs a neve:

Törökül börek

Albànok pitének hivjàk

Jugoszlàvolk mondjàk hogy burek

Ha gondolod vagy ha valaki szeretné,megvan a recewptje is,török férjem mivoltàbol gyakran kell készitenem.

2009. dec. 9. 09:00
 4/14 A kérdező kommentje:
az igazi tényleg itt szerbiában kékészül :D
2009. dec. 9. 10:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én Cegléden lakok, ettem már, de nem jött be, sós túrósat ettem, hát nem finom...
2009. dec. 9. 12:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Imádom (L) Horvátországban, és Szerbiában is ettem. Különbséget nem éreztem a kettő között. A sósakat sokkal jobban szeretem, mint az édeseket. A húsos a favorit.
2009. dec. 9. 16:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
szia! ettem burekot, Szegeden. Egyetemhez kozel van egy "Burek Pekseg".Meggyeset ettem, nagyon finom volt.a husosat(ill. ami sos) meg nem probaltam, de be fogom potolni. nagyon finom, es taplalo. Sot... Szegeden, meg draga sem volt. Csak ajanlani tudom.
2009. dec. 12. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

IMÁDOM

Amit Magyarországon lehet kapni annak köze sincs az eredeti jó Vajdasági burekhoz.

A Szabadkai a legfinomabb ott az adventista gyüleket mellett. Hú ott a sonkás a végzetem.

Burek, jogurt imádom. Párom szülei ott laknak így amikor megyünk hozzájuk a burekozás nem maradhat ki.

Kár,hogy itt Budapesten nincs jó burekos. Bár állítólag valami zentai srác nyitott valahol. Nem tudjátok hol?

2009. dec. 15. 14:41
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Ettem. az igazi túrós. én szlovéniában ettem. nagyon -nagyon fincsi. egyébként ez milyen tészta?
2009. dec. 21. 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves harmadik. leírnád nekem a receptet?! nagyon megköszönöm.
2009. dec. 21. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!