Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol tudok finom BUREKot enni?

Hol tudok finom BUREKot enni?

Figyelt kérdés
Vajdasági vagyok, szóval nem nagyon lehet becsapni, nem ettem még finomat Magyarországon. valami tipp?
2010. júl. 12. 14:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Békéscsaba, az esztékánál.Szerb süti.
2010. júl. 12. 14:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
török étteremben
2010. júl. 12. 15:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Jah B.csabán van ilyen éjjel nappali is :). Bár azt nem tudom, hogy ehetsz-e ott ilyesmit.
2010. júl. 12. 15:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
szegeden!bár attól függ merre "jársz"?!
2010. júl. 12. 16:00
 5/15 A kérdező kommentje:
Budapesten lakok, de sokat járok Szegeden. ott hol? ismerem a Csigát, az állomásnál, bár szerbeké a bolt, nem az igazi.
2010. júl. 12. 16:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

a Petőfi S. sgt.-on a Burekban! :)

nem tudom milyen az igaz burek,mert nem ettem még soha,de nekem ez izlik,kóstold meg és döntsd el milyen! :)

2010. júl. 12. 18:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ohm, lehet, hogy egyrol beszelunk eletemben meg csak egyszer jartam Szegeden, tehat utcat nem nagyon tudok mondani, de korulirom a helyet, ahol nagyon finom burekot ettem.

Nah, van az egyetem, egy ilyen nagyon modern epulet, nemreg epult egy hatalmas konyvtar van benne( sajnos nem tudom, hogy ez egy kar helye is, vagy csak konyvtar, de talan tt es info kar) es ott megy egy villamos is nem messze tole. Es szemben a villamos megalloval van egy cukraszda, ott isteni(:.

Bocs, ha ugyanarrol beszelunk.

2010. júl. 12. 20:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

igen egyről beszélünk!Te a JATIK-re gondolsz :))

és az ott nem cuki,csak egy péksütis :))

akkor jó,ha más is úgygondolja h finom

2010. júl. 12. 20:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Tudom most már én is. Na majd ha legközelebb lent járok, mert ott tanulok az egyetemen, akkor meglesem. Egyébként a Tik, a Tanulmány és Információs Központ, nem kari épület, de vannak előadótermek. Azért köszi mindenkinek, aranyosak vagytok, majd gondolok rátok, miközben eszem. :))
2010. júl. 12. 20:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is eszembe fogsz jutni majd :)
2010. júl. 13. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!