Ettél már kecskesajtot? Melyik ízesítésű a legfinomabb?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 21:38
1/8 anonim válasza:
A norvégoknál ettem, ott nincs többféle ízben. Barnasajtnak hívják. Valószínűleg sokan nem szeretnék, mert a magyaroknak elég szokatlan, de ők szeretik (én is). Lekvárral kell enni.
2/8 anonim válasza:
Igen,mi is csináljuk a kecskesajtot...egyfajtát ettem a B.ll.r félétXD
3/8 anonim válasza:
Mi rendszeresen veszünk házi készítésű kecskesajtot. Egy család árulja, van náluk natúr, metélőhagymás, fokhagymás és kapros. Én legjobban a metélőhagymásat szeretem, de ez ízlés dolga. Egyébként a kecskesajt ízre talán a mozzarellára hasonlít leginkább, olyan könnyű, fehér sajt.
4/8 anonim válasza:
Fokhagymás és köménymagos:)Nagyon szeretem!
5/8 anonim válasza:
Medvehagymáááááááááááás!!!!!!!!!!
6/8 anonim válasza:
Nálunk a piacon árulja egy néni... Ő csinálja... Van fokhagymás, lilahagymás, diós, zöldfűszeres és több nem jut eszembe, de ez mind finom.
8/8 anonim válasza:
Nálunk a kutyák se ették meg...
Valami eszméletlen rossz íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!