Milyen egézséges Japán kajákat tudtok? Nagyon érdekel ne a konyha világuk! . ^-^
Én legjobban az uborkás és tintahalas sushit szeretem.
Szoktunk csinálni itthon is, akkor csak egyszerűbbeket. Például uborkás, lazacos, avokádós. Volt, hogy került bele tonhal, kaviár, rárgarépa, fejessaláta sőt párolt csirkemell is. Igaz ezek nem autentikusak, de mi szeretjük, szívesen esszük, havonta egyszer szoktam csinálni. A 3 éves kislányaink is szívesen megeszik mondjuk ők főleg a csirkemelleset, ami végülis rízs és hús, semmi köze a sushihoz.
A sushi a kedvenc kajám. De szerintem nem érdemes otthon babrálni vele. Az egyszerűbb makikat lehet meg tudod otthon is csinálni, de egy igazi nigirit, vagy sashimit már nem. Ráadásul annyival nem hiszem hogy olcsóbb otthon elkészíteni, mint megrendelni étteremből. Ja és ne feledjük a Miso levest se!
Pont ma ettem sushit ebédre. :)
Persze, én igazából nem is rád reagáltam a nem érdemes otthon csinálni szöveggel. :) Csak én is hobbiszakács vagyok, és már sokszor megfordult a fejemben hogy kéne készíteni, de mindig rájöttem hogy nem menne.
De a főzés mindig jó móka! Nem én pontoztalak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!