Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Tudtok mondani nekem japán...

Tudtok mondani nekem japán vegetáriánus ételeket?

Figyelt kérdés
Szeretnék én is egy japán stílusú bentot készíteni egyik ismerősömnek, csak az a baj, hogy nem eszik húst. Nem igen vagyok otthon a japán konyhában sem, szóval megköszönném, ha tudnátok linkelni recepteket.
2013. nov. 24. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem igen vagy otthon, szerintem ne próbálkozz ezzel, rendelj. Kb. minden japán étterem kínál pesten vegetáriánus bentokat. A japán ételekhez különleges alapanyagok kellenek, és elég egyedi elkészítési módokat alkalmaznak. Kezdőként könnyű elrontani, pl. rossz minőségű rizsecettel és hasonlókkal.
2013. nov. 24. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt egy jó videó, nézd meg,es meg tudod a legtöbbet magad is csinálni.

http://www.youtube.com/watch?v=-_hbPLsZvvo

2013. nov. 26. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Zöldséges krokett (yasai korokke) egy kis salátaágyon, vagy majonézes burgonyasalátával (potato salada). Tofu esetleg (agedashi dofu nagyon finom, vagy sukui dofu - készen lehet venni, a tetejére pici reszelt gyömbér és újhagyma), vagy kisebb előételek, spenót (horenso ohitashi), ceruzabab szezámmal (ingen gomaae), ezek is finomak. Csinálhatsz mellé pici zöldséges rizset (yakimeshi), vagy pirított zöldségeket (yasai itame) vagy csak szójababcsírát, szintén pirítva (moyashi itame). Sok sikert hozzá!
2013. nov. 28. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!