Melyik orszag konyhaja a kedvenced? Onnan melyik specialitas?
Huhh koszonom a sok kommentet mindenkinek, 8ast kiveve,mert nem ertem miert baj,ha az ember szereti probalgatni a kulonlegesebb konyhakat,ha lehetosege van ra.
Tobbiek, a magyar lehet nagyon finom, de egy hozzavalo mindig hianyozni fog,akarki keszeti,az pedig a hely varazsa,az a pici , uristenjapanbanvagyok' feeling. Az nincs meg a kolosyn,talan az a baj:) de le a kalappal elottuk ezen kivul,tenyleg szinvonalas eteleket csinalnak!:
A magyar konyha a világon a legjobb. Mindig azt reméltem utazásaim során hogy találok legalább egy olyan helyet ami jobb, ízletesebb és változatosabb mint a miénk és nem találtam. Szerintem joggal kedvelik a külföldiek hazánk ételeit.
Hogy mi a kedvencem?
Hmm, nem nagy "nevű" étel.. a savanyúkáposztás sertés szalontüdő. Semmi sincs ilyen ízletes, egészséges és laktató egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!