A "hétköznapi" kávémárkák közül melyik a kedvenced?
Figyelt kérdés
Pl. Tchibo, Jacobs stb.2011. szept. 7. 08:29
1/8 anonim válasza:
douwe egberts omnia melange
Azért ez, mert keserű íz helyett kimondottan kávéíze van.
2/8 anonim válasza:
Tchibo Exclusive és a Jacobs Krönung. :) Neked?
26/N
4/8 anonim válasza:
Mi régebben a sárga Tchibo-t vettük, de azóta lejjebb kellett adnunk, így most a Lidlben kapható piros, 1 kg-os kiszerelésű, ha jól emlékszem Sunga coffee a neve. 1000 ft szokott lenni, erős kávét lehet készíteni belőle, ízre nem rossz, meg lehet inni.
5/8 anonim válasza:
Tchibo Milano style , mostanában kezdtük használni, nagyon szeretjük...de az ára sajnos elég magas, így sokszor mi is a Lidl-ben veszünk, csak mi a 100%arabica-sat, annak nem tudom mi a neve :D
6/8 A kérdező kommentje:
Én ezeket mindet szeretem, de az elkészítésen is sok múlik szerintem. De szerencsére én nagyon jól meg tudom csinálni, beízesíteni. Nem csak látványos, de finom is :-)
2011. szept. 7. 09:58
8/8 anonim válasza:
Douwe Egberts Omnia és Tchibo Exclusive
(Bár rosszabbat meg sem iszok. Igaz én jól megvagyok kávé nélkül is. De ezeket szeretem.)
Tejes kávénak iszom sok cukorral. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!