Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A "hétköznapi" kávémárkák...

A "hétköznapi" kávémárkák közül melyik a kedvenced?

Figyelt kérdés
Pl. Tchibo, Jacobs stb.
2011. szept. 7. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

douwe egberts omnia melange

Azért ez, mert keserű íz helyett kimondottan kávéíze van.

2011. szept. 7. 08:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tchibo Exclusive és a Jacobs Krönung. :) Neked?

26/N

2011. szept. 7. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kék Tchibo.
2011. szept. 7. 08:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi régebben a sárga Tchibo-t vettük, de azóta lejjebb kellett adnunk, így most a Lidlben kapható piros, 1 kg-os kiszerelésű, ha jól emlékszem Sunga coffee a neve. 1000 ft szokott lenni, erős kávét lehet készíteni belőle, ízre nem rossz, meg lehet inni.
2011. szept. 7. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tchibo Milano style , mostanában kezdtük használni, nagyon szeretjük...de az ára sajnos elég magas, így sokszor mi is a Lidl-ben veszünk, csak mi a 100%arabica-sat, annak nem tudom mi a neve :D
2011. szept. 7. 09:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Én ezeket mindet szeretem, de az elkészítésen is sok múlik szerintem. De szerencsére én nagyon jól meg tudom csinálni, beízesíteni. Nem csak látványos, de finom is :-)
2011. szept. 7. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
jacobs
2011. szept. 8. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Douwe Egberts Omnia és Tchibo Exclusive

(Bár rosszabbat meg sem iszok. Igaz én jól megvagyok kávé nélkül is. De ezeket szeretem.)

Tejes kávénak iszom sok cukorral. ;)

2011. szept. 10. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!