Melyik orszag konyhaja a kedvenced? Onnan melyik specialitas?
Figyelt kérdés
El is tudod esetleg kesziteni?2013. okt. 2. 10:15
11/24 mustafa33 válasza:
az olasz se enne sajtos paradicsomszószos félig főtt csőtésztát, sem a japán nyers halat, ha tudnák milyennek képzelte a jóisten a paprikást galuskával amikor a harcsát teremtette.
12/24 A kérdező kommentje:
7es, kostoltam a kolosyt,nem rossz,egy szoval sem mondom, talan egyik legjobb is budapesten,de akkor is messze van az eredetitol:) a pho levest meg nem kostoltam,de potolom,mert mindenhol azt reklamozzak. Hol etted?
8as, bocsi,de nem ertem a valaszod, ide akartad irni?
2013. okt. 3. 22:24
14/24 anonim válasza:
"kostoltam a kolosyt,nem rossz,egy szoval sem mondom, talan egyik legjobb is budapesten,de akkor is messze van az eredetitol"
Eredeti japán bácsi készíti, eredeti, friss halakból. Ennyire igazán nem kell sznobnak lenni.
15/24 anonim válasza:
Magyar, Kínai, Japán, AMerikai, Mexikói, Görög, Horvát.
16/24 anonim válasza:
Nem értem miért sznobság ha valaki pl .a Sushit szereti ?! Egészségére :-) !!! Nem kötelező magyar létünkre kizárólag a magyar konyhát isteníteni .Nekem sem az a kedvencem ;-) !
17/24 anonim válasza:
16-os: én annyira igyekszem érthetően írni. Mielőtt válaszolsz, miért nem próbálod meg értelmezni jobban?
18/24 anonim válasza:
A 8. válaszolóra céloztam ,nem rád :-) .
19/24 anonim válasza:
Ez esetben sűrű elnézéseket kérek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!