Mégis ki az az elvetemült, aki képes jóízűen enni ezekből a kifejezetten undorító magyar ételekből? Az agyvelő már tényleg hányingerkeltő.
Most olvastam ezt a cikket, és már a puszta látványtól felfordult a gyomrom, de ha ezekből a belsőség szemetekből ennem kéne, garantáltan kihánynám az első falat után.
Én képtelen vagyok felfogni, hogy a húsfeldolgozás során a mellék-termékekből készüljön az ebéd. A cikkíró pedig külön említést érdemel, hogy ezeket az ételeket, melyeket normális ember az éhezés utolsó stádiumában lenne hajlandó elfogyasztani, a magyar gasztronómia legjobbjaiként ajánlja.
A libamáj is belsőség, pedig a legtöbb puccos étteremben árulják, azt sem szereted? :D
Disznótartó, békacomb, szalontüdő, ín, osztriga, csiga nem kell, a többi jöhet:D
Imádom a sushit is, és a pacalt is.
Fogadni mernék, ha letennék eléd, és nem tudnád h mi az, telezabálnád magad belőle.
Hány éves 10-11?
Az egyik válaszolónak: az osztriga mióta élő csiga citrommal?! Az egy kagyló...
Amúgy nekem sem tetszenek ezek az ételek, de nem is eszem húst a csirkemellen, lazacon kívül.
Nekem felfoghatatlan, de ezek szerint másoknak ez tetszik.
Ha mindenkinek egyforma ízlése lenne, az emberek már rég agyonverték volna egymást. Ezt nem tudom melyik híresség mondta.
Erika Horvath válaszolóval ha egy konyhán lennénk mindketten éhenhalnánk ☺.
Gyerekkoromban városkánkban a nagypénteki kaja tojásos vagy rántott békacomb volt vagy rák. Frissen fogva. Máig emlékszem az ízére. A rák ízét akkor sem szerettem, ma sem kóstolom meg a rokonait sem. A csigát a puhatestű rokonaival is meghagyom más ínyenceknek. Disznóölés a reggeli hagymás vér és tojásos velő nélkül elképzelhetetlen volt. Pacalt még szarvasból is csinált anyám. A tüdőt csak a szivacsos állaga miatt nem szeretem, de hurkában nem zavar. A vesét íze miatt nem kedvelem. A csirkemellet megeszem, mert kár kidobni, de nem tartom jónak. A szárnyát viszont imádom. A hízott libamájat nem eszem meg, mert az egy beteg szerv. A disznó, borjú, őz májat nem adnám semmiért, az a csúcs. A hamburgert a számba nem venném. A virsliből csak egy fajtát eszek meg (Zipser) mert tudom miből van. A zseléket utálom, de a kocsonyát (valódi alapanyagból) imádom. És folytathatnám. Más valaki meg éppen ezeket írná ellenkező véleményel. Mert De gustibus....
Én úgy ettem meg a pacalt, hogy nem tudtam miből készült, és k_rva finom, azóta is imádom:DD az viszont kiakasztott amikor másik barátnőmnél a levesben disznónyelvek voltak.. nagynhezen megettem.. de még így is finom volt:s :DD
14/L
Figyelj kedves...
Ha magyarnak születtél, kérlek, mondd, mit ennél?
A pacal a velő a keszeg... mindegyik finom! És magyar étel. Az előttünk élő generáció csakis ilyeneket evett! Attól, hogy te városi férfi vagy, és ott a sarkon a McDonalds még nem kell meghalni a valódi magyaros ételektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!