Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mégis ki az az elvetemült,...

Mégis ki az az elvetemült, aki képes jóízűen enni ezekből a kifejezetten undorító magyar ételekből? Az agyvelő már tényleg hányingerkeltő.

Figyelt kérdés

[link]

Most olvastam ezt a cikket, és már a puszta látványtól felfordult a gyomrom, de ha ezekből a belsőség szemetekből ennem kéne, garantáltan kihánynám az első falat után.

Én képtelen vagyok felfogni, hogy a húsfeldolgozás során a mellék-termékekből készüljön az ebéd. A cikkíró pedig külön említést érdemel, hogy ezeket az ételeket, melyeket normális ember az éhezés utolsó stádiumában lenne hajlandó elfogyasztani, a magyar gasztronómia legjobbjaiként ajánlja.

2013. aug. 29. 21:44
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

A libamáj is belsőség, pedig a legtöbb puccos étteremben árulják, azt sem szereted? :D

Disznótartó, békacomb, szalontüdő, ín, osztriga, csiga nem kell, a többi jöhet:D

Imádom a sushit is, és a pacalt is.

Fogadni mernék, ha letennék eléd, és nem tudnád h mi az, telezabálnád magad belőle.

Hány éves 10-11?

2013. aug. 31. 01:03
 32/45 anonim ***** válasza:
44%

Az egyik válaszolónak: az osztriga mióta élő csiga citrommal?! Az egy kagyló...

Amúgy nekem sem tetszenek ezek az ételek, de nem is eszem húst a csirkemellen, lazacon kívül.

Nekem felfoghatatlan, de ezek szerint másoknak ez tetszik.

2013. aug. 31. 01:08
 33/45 erika horvath válasza:
35%
sokfele izles van.ettol nem lehet emberekrol rossz kovetkeztetest levonni.belsoseget en sem eszem.egyszeruen nekem nemhogy nem izlik,nem kostoltam meg mert nem szep latvany.etteremben meg foleg nem eszem,mert ott azert ha belelatnanak emberek mi folyik a konyhaban hazaszaladnanak.inkabb en fozok mindent.voroshust sem eszem,mert a marhanak nem izlik az ize,a sertes meg ragos nekem.szarnyasok,halfelek johetnek viszont a lazac annyira tul hal izu hogy nekem nem finom.pedig a vekonyra szeletelt fustolt valtozatat is megprobaltam mar hatha... de nem tehetek rola nem megy.a tengeri herkentyuket szeretem csak allergiam van a puhatestuekre.viszont a homart nyaralasokon szoktam enni es imadom.mindenki mas es mas.egy a lenyeg,nem szabad semmire azt mondani hogy szar,mert masnak pedig finom.en mindig csak azt szoktam mondani hogy nekem speciel nem izlik.es ezzel nem bantok meg senki sem.
2013. aug. 31. 14:19
 34/45 csizia válasza:
A világ legfinomabb ételei vannak köztük. Kapj már a fejedhez. Például az agyvelővel töltött rántottborda még a gordon bleaut is überli de megyek is innen mert összefutott a nyál a számban. :-)
2013. aug. 31. 23:03
 35/45 mustafa33 ***** válasza:
100%

Ha mindenkinek egyforma ízlése lenne, az emberek már rég agyonverték volna egymást. Ezt nem tudom melyik híresség mondta.

Erika Horvath válaszolóval ha egy konyhán lennénk mindketten éhenhalnánk ☺.

Gyerekkoromban városkánkban a nagypénteki kaja tojásos vagy rántott békacomb volt vagy rák. Frissen fogva. Máig emlékszem az ízére. A rák ízét akkor sem szerettem, ma sem kóstolom meg a rokonait sem. A csigát a puhatestű rokonaival is meghagyom más ínyenceknek. Disznóölés a reggeli hagymás vér és tojásos velő nélkül elképzelhetetlen volt. Pacalt még szarvasból is csinált anyám. A tüdőt csak a szivacsos állaga miatt nem szeretem, de hurkában nem zavar. A vesét íze miatt nem kedvelem. A csirkemellet megeszem, mert kár kidobni, de nem tartom jónak. A szárnyát viszont imádom. A hízott libamájat nem eszem meg, mert az egy beteg szerv. A disznó, borjú, őz májat nem adnám semmiért, az a csúcs. A hamburgert a számba nem venném. A virsliből csak egy fajtát eszek meg (Zipser) mert tudom miből van. A zseléket utálom, de a kocsonyát (valódi alapanyagból) imádom. És folytathatnám. Más valaki meg éppen ezeket írná ellenkező véleményel. Mert De gustibus....

2013. szept. 1. 23:21
 36/45 mona0116 válasza:
76%
En is elvetemult vagyok, ahogy az emberek 90%a kb, tehat a normalisabb vele.Te meg ne hiszteriazz! Foglalkozz a sajat tanyeroddal, a mast meg hagyd beken!
2013. szept. 3. 03:40
 37/45 anonim válasza:
100%

Én úgy ettem meg a pacalt, hogy nem tudtam miből készült, és k_rva finom, azóta is imádom:DD az viszont kiakasztott amikor másik barátnőmnél a levesben disznónyelvek voltak.. nagynhezen megettem.. de még így is finom volt:s :DD

14/L

2013. szept. 8. 17:01
 38/45 anonim ***** válasza:
Személy szerint azt tartom undorítónak, amikor valaki meg akarja mondani másnak, mi a jó kaja, és mi visszataszító. Elfogadhatatlannak találom az "ízlésrendőrséget". Ha nem tetszik, ne zabáld, de mást ne minősíts, mert csak magadat minősíted ezzel, na.
2013. szept. 15. 20:11
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
De egy jó tejfölös csirkemájjal most meg tudnék birkózni :)
2013. szept. 15. 20:23
 40/45 Laukáta válasza:
100%

Figyelj kedves...

Ha magyarnak születtél, kérlek, mondd, mit ennél?

A pacal a velő a keszeg... mindegyik finom! És magyar étel. Az előttünk élő generáció csakis ilyeneket evett! Attól, hogy te városi férfi vagy, és ott a sarkon a McDonalds még nem kell meghalni a valódi magyaros ételektől...

2013. okt. 2. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!