Mégis ki az az elvetemült, aki képes jóízűen enni ezekből a kifejezetten undorító magyar ételekből? Az agyvelő már tényleg hányingerkeltő.
Most olvastam ezt a cikket, és már a puszta látványtól felfordult a gyomrom, de ha ezekből a belsőség szemetekből ennem kéne, garantáltan kihánynám az első falat után.
Én képtelen vagyok felfogni, hogy a húsfeldolgozás során a mellék-termékekből készüljön az ebéd. A cikkíró pedig külön említést érdemel, hogy ezeket az ételeket, melyeket normális ember az éhezés utolsó stádiumában lenne hajlandó elfogyasztani, a magyar gasztronómia legjobbjaiként ajánlja.
Kérdező, te úgy vagy "férfi", hogy 14 évesként ciki lett volna fiút írnod.
Nem tudom milyen agyad lehet, de igényesebb kortársaid is már rég kinőttek a fúúúúúj undiii korszakukból. Meg leírod, hogy egyszer (!!) már ettél sushit is. Remek. Én meg százegyszer. Meg steaket. Meg velőt. Meg kagylót. Amit nem tudom ki nem enne meg, teljesen természetes étel.
Majd ha kinősz a "meki a világ legjobb kajája, mert kapok One Direction ajit a Happy Mealhez" korszakodból, akkor elkezdhetsz elindulni az igazi ételek megismerése felé. Köztük vannak a belsőségek is.
Ültél te már valaha drága, elegáns étteremben?
Szerintem eléggé gyanús, hogy nem, ha egyből a vacak gyorséttermekkel példálózol. Igen, teljesen igazad van, mindenki, aki nem szereti azokat az ételeket, amiket te nem, az egy 14 éves finnyás ember. Én nem vagyok szerencsére olyan helyzetben, hogy az állatoknak a húsa helyett a szervei jutnak az asztalomra étel gyanánt. Lefogadom olyan kemény vagy, hogy már Bear Grylls is irigykedik rád, miket eszel. Nyugodtan mondhatod rám, hogy provokállak, csak az a baj, hogy én csak a véleményemet írtam le, erre pedig szinte csak és kizárólag provokatív válaszokat kaptam.
Javaslom, hogy ha egy nőt (már ha sikerül szerezned) elviszel egy vacsorára, akkor rendelj magadnak és neki is valami szerinted finom dolgot (mondjuk agyvelőt, tüdőt), és én garantálom, hogy "sikeres" lesz az estétek.
Nekem a hidrogénezett növényi zsír, a génkezelt kukorica, a trágyázáshoz használt szójából készült virsli, az idegbetegséget okozó nátrium-glutamát meg a rákkeltő aszpartám az undorító, hát kinek mi az ízlése.
Amúgy ha be mersz menni egy McDonaldsba és hányás nélkül le tudsz gyűrni egy sajtburgert, vagy képes vagy megenni ey zacskó gumicukrot, ami köztudottan vágóhídi hulladékból készül, avagy meginni egy üveg kólát, ami a kőolajfinomítás mellékterméke, akkor nem értem, miért nincs bátorságod egy pacalhoz.
Elég szánandó dolog, hogy kiírsz egy ilyen kérdést, és abnormálisnak nevezed az összes előtted felnőtt generációt, akik ilyesmin éltek.
Nevetséges, az általad felsorolt élelmiszereket messziről kerülöm a gyorséttermekkel együtt. A kólát pedig kifejezetten utálom, ezzel is melléfogtál.
De ha már ennyire kíváncsi vagy, elmondom: vannak hazai termelő ismerőseink, de a piacokon is szoktunk vásárolni, tejből sem a dobozosat isszuk, amiben minden mesterséges anyag van, csak éppen tej nincs. Vacak szójás virsli helyett házi kolbász kerül az asztalra.
Nyilván ezek drágábbak, viszont sokkal egészségesebbek, mint az általad felsorolt műkaják.
Én is tényleg nagyon unatkozom, hogy leállok egy nyilvánvalóan általános iskolás "férfivel" (:DDD) vitatkozni, dehát ez van, ez a gyakorikerdesek.hu lényege.
Egy buta, kötözködő kisfiú vagy, akit életében egyszer elvittek a szülei a Wasabiba hulladéksushit enni. Mert ott csak olyat kapsz, minőségért javaslom a Nobut. Az olyan, a te stílusodban mondva "puccos" hely.
Idén ősszel meg remélem a tancinénivel magyaron fogjátok venni az értő olvasást, mert a mekis példám rád vonatkozott, csak ez neked nem tűnt fel.
Na fussál SpongyaBobot nézni és csorgasd a nyálad a herkentyűburgerre, te férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!