Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mégis ki az az elvetemült,...

Mégis ki az az elvetemült, aki képes jóízűen enni ezekből a kifejezetten undorító magyar ételekből? Az agyvelő már tényleg hányingerkeltő.

Figyelt kérdés

[link]

Most olvastam ezt a cikket, és már a puszta látványtól felfordult a gyomrom, de ha ezekből a belsőség szemetekből ennem kéne, garantáltan kihánynám az első falat után.

Én képtelen vagyok felfogni, hogy a húsfeldolgozás során a mellék-termékekből készüljön az ebéd. A cikkíró pedig külön említést érdemel, hogy ezeket az ételeket, melyeket normális ember az éhezés utolsó stádiumában lenne hajlandó elfogyasztani, a magyar gasztronómia legjobbjaiként ajánlja.

2013. aug. 29. 21:44
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
89%

Mondjuk én meg 'félkilós' génkezelt, vízzel felturbózott csirke combot nem eszem meg... Undorító a különbség a boltban kapható, illetve a kertben kapirgáló húsok között ;)

Na ez az, ami inkább elgondolkodtató, és undort keltő...

2013. aug. 29. 22:10
 12/45 anonim ***** válasza:
72%

A velő az finom. Kislány vagy vagy mi? :D

17/F

2013. aug. 29. 22:19
 13/45 A kérdező kommentje:
Kislány? Képzeld, ettem párolt homárt, garnélát, kaviárt, és egyszer szusit is. Ezeket az ételeket nem mindenki vállalná be, pedig nagyon finomak és különlegesek. Nem is olcsók, hozzáteszem.
2013. aug. 29. 22:25
 14/45 anonim ***** válasza:
83%

"Nem is olcsók"

Ez most menőzés lenne?:D

2013. aug. 29. 22:28
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

És attól még,hogy te nem szereted,attól még másnak miért nem szabad?

Ő miért hülye ezért?

Kérdezem ezt úgy,hogy én sem szeretem ezeket.

2013. aug. 29. 22:44
 16/45 anonim ***** válasza:
94%
Te vagy az élő példa a ma oly trendi wannabe gasztromókusnak, aki igazából híjján van az ismeretnek és ízlésnek, csak puffogtatja az ürességet. Az összes felsorolt kaját lehet jól és rosszul csinálni, akár csak a homárt és a sushi-t. Az, hogy te mit kóstolnál vagy ennél meg, az a te dolgod, hittéríteni meg a gyakorin k.-ra felesleges, mint láthatod nem sikerült érdemben befolyásolnod a közízlést.
2013. aug. 29. 22:52
 17/45 anonim ***** válasza:
77%

Nézd, én sem eszem ilyesmit, alapból nem eszek olyat, ami külsőre nem tetszik (most ne menjünk bele abba, miért lettem ilyen). De ettől még lehetnek a magyar konyha legjobb specialitásai, én nem tudhatom, hiszen soha nem ettem, és más az ízlésem.

Nem bántok senkit, ha szereti, nem akarom az én étrendemre rábeszélni, ha cserébe ő sem akarja rám erőszakolni az ő ízlését, ez erről szól. Páromnak is elkészítek olyat, amit soha nem ennék meg, ha ő szereti, hát szeresse. Mondjuk pacalt képtelen lennék csinálni, elismerem.

2013. aug. 29. 23:15
 18/45 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ezek nem gusztustalan dolgok. Inkább ízlés dolga. Nem fogok az asztalra hányni egy szalontüdőtől, de mivel nem ízlik megenni se fogom. A felsorolt ételek 80%-ával amúgy semmi bajom nincs, szoktam enni őket.

Én egyébként egy máglyarakástól vagy somlóitól előbb rosszul leszek és kiráz a hideg, mint egy velős pirítóstól. Pedig ezekre a sütikre biztos senki nem mondja, hogy elvetemült dolog megenni. :)

2013. aug. 29. 23:41
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
A tema szubjektivitasa es a kerdezo tulzott zarkozottsaga miatt nem fog dulore jutni a 2 csapat.
2013. aug. 29. 23:42
 20/45 anonim ***** válasza:
95%

Mindenevő vagyok, (kivéve a velőt, de ez a többihez képest részletkérdés).

Kedves Kérdező!

- A sertést hogyan tudod megenni, az iszlám-vallásúak szerint egy "tisztátalan" állat, mivel imád sárban fürdeni. Persze ennek is oka van = ledörzsöli magáról a rátelepedett élősködőket, stb.

- Hogyan vagy képes megenni a marhát, hiszen a hinduk pedig azt nem eszik, mivel "szent" állat! Te pedig arra az aljas cselekedetre vetemedsz, hogy képes vagy felzabálni!

- Miért nem eszed a macskát, az olaszok imádják

- Te is megeszed annak az undorító békának a comját, amit a franciák?

- Képes vagy osztrigát (=élő csigát citrommal) enni????

- A dél-amerikai dzsungel, az afrikai vadonban élők örülnek, hogy nem vagy közöttük, több sütni-való hernyó marad nekik!!!! :)))

Szóval nézz magadba, nézz körül a világba, és gondolkodj, mielőtt mások étkezési szokásait, ízléseit ilyet mocskos hangon kritizálod!

2013. aug. 30. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!