Mégis ki az az elvetemült, aki képes jóízűen enni ezekből a kifejezetten undorító magyar ételekből? Az agyvelő már tényleg hányingerkeltő.
Most olvastam ezt a cikket, és már a puszta látványtól felfordult a gyomrom, de ha ezekből a belsőség szemetekből ennem kéne, garantáltan kihánynám az első falat után.
Én képtelen vagyok felfogni, hogy a húsfeldolgozás során a mellék-termékekből készüljön az ebéd. A cikkíró pedig külön említést érdemel, hogy ezeket az ételeket, melyeket normális ember az éhezés utolsó stádiumában lenne hajlandó elfogyasztani, a magyar gasztronómia legjobbjaiként ajánlja.
Mondjuk én meg 'félkilós' génkezelt, vízzel felturbózott csirke combot nem eszem meg... Undorító a különbség a boltban kapható, illetve a kertben kapirgáló húsok között ;)
Na ez az, ami inkább elgondolkodtató, és undort keltő...
A velő az finom. Kislány vagy vagy mi? :D
17/F
"Nem is olcsók"
Ez most menőzés lenne?:D
És attól még,hogy te nem szereted,attól még másnak miért nem szabad?
Ő miért hülye ezért?
Kérdezem ezt úgy,hogy én sem szeretem ezeket.
Nézd, én sem eszem ilyesmit, alapból nem eszek olyat, ami külsőre nem tetszik (most ne menjünk bele abba, miért lettem ilyen). De ettől még lehetnek a magyar konyha legjobb specialitásai, én nem tudhatom, hiszen soha nem ettem, és más az ízlésem.
Nem bántok senkit, ha szereti, nem akarom az én étrendemre rábeszélni, ha cserébe ő sem akarja rám erőszakolni az ő ízlését, ez erről szól. Páromnak is elkészítek olyat, amit soha nem ennék meg, ha ő szereti, hát szeresse. Mondjuk pacalt képtelen lennék csinálni, elismerem.
Szerintem ezek nem gusztustalan dolgok. Inkább ízlés dolga. Nem fogok az asztalra hányni egy szalontüdőtől, de mivel nem ízlik megenni se fogom. A felsorolt ételek 80%-ával amúgy semmi bajom nincs, szoktam enni őket.
Én egyébként egy máglyarakástól vagy somlóitól előbb rosszul leszek és kiráz a hideg, mint egy velős pirítóstól. Pedig ezekre a sütikre biztos senki nem mondja, hogy elvetemült dolog megenni. :)
Mindenevő vagyok, (kivéve a velőt, de ez a többihez képest részletkérdés).
Kedves Kérdező!
- A sertést hogyan tudod megenni, az iszlám-vallásúak szerint egy "tisztátalan" állat, mivel imád sárban fürdeni. Persze ennek is oka van = ledörzsöli magáról a rátelepedett élősködőket, stb.
- Hogyan vagy képes megenni a marhát, hiszen a hinduk pedig azt nem eszik, mivel "szent" állat! Te pedig arra az aljas cselekedetre vetemedsz, hogy képes vagy felzabálni!
- Miért nem eszed a macskát, az olaszok imádják
- Te is megeszed annak az undorító békának a comját, amit a franciák?
- Képes vagy osztrigát (=élő csigát citrommal) enni????
- A dél-amerikai dzsungel, az afrikai vadonban élők örülnek, hogy nem vagy közöttük, több sütni-való hernyó marad nekik!!!! :)))
Szóval nézz magadba, nézz körül a világba, és gondolkodj, mielőtt mások étkezési szokásait, ízléseit ilyet mocskos hangon kritizálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!