Nektek mennyire jönnek be az olasz ételek? Mondanátok párat ami nektek ízlik?
Figyelt kérdés
Személy szerint, a Spagetti meg mindenféle tészta, szószos tészták, pizza tészták, na meg a tiramisu, a krém levesek nagyon szeretem őket!2013. aug. 19. 12:37
1/15 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszenek az olasz húsételek, pl osso buco, saltimbocca, milánói szelet, stb.
2/15 anonim válasza:
lasagne, milánói, bolognai, carbonara
3/15 A kérdező kommentje:
Nekem a fűszeres ételeik is nagyon bejönnek!
2013. aug. 19. 14:02
4/15 anonim válasza:
Iden is Olaszorszagban nyaraltam, imadom minden szegletet annak az orszagnak. Hust nem eszem,szimplan nem kivanom, de a tesztak isteniek. Vekony pizza, rengeteg szinu es formaju,toltott tesztak, fagyik, kremes sutik, peksutik. Odavagyok mindegyikert.
5/15 A kérdező kommentje:
Én még elég fiatal vagyok hogy kint nyaraljak de szándékomban áll kimenni esetleg mesélnél hgy miket érdemes meglátogatni?
2013. aug. 19. 22:01
6/15 anonim válasza:
En is fiatal vagyok es nem eppen a kulturalodas miatt szeretek ott pihenni. Sokkal inkabb a homokos tengerpart, a setaloutcak, a tengerparton maszkalo turistaleso arusok ( alkudozni kotelezo!:)), a rengeteg mosolygos ember, az makulatlan ul tiszta utak, az egesz hangulat ami vonz. Az emberek ramosolyognak egymasra, enekelnek ha van kedvuk, orulnek a legaprobb dolgoknak is, nem nezik ki azt aki kulonlegesebb ruhat vesz fel, vagy erdekesebben viselkedik. Pedig ott is kell dolgozni, ott is van valsag,problemak. De megis pozitiv az egesz orszag:)
7/15 anonim válasza:
* legutobb Lignanoba voltam, egy apartmanban a baratnoimmel. Egy ut valasztott el a parttol:)
8/15 A kérdező kommentje:
(15 vagyok éppenséggel) mostani terve hogy szakács suliba megyek és kint Olaszba egy étteremben szeretnék dolgozni
2013. aug. 19. 22:50
9/15 anonim válasza:
Nem rossz otlet!!! Menj ra a nyelvtanulasra,az angol az alap de ha elkezded az olaszt az se hatrany! Ha van lehetoseged,menj egy evre vagy fel evre cserediaknak, vagy csak szimplan kint tanulni. Sok csalad fogad kulfoldi diakokat, es rengeteg mindent tanulhatsz toluk,akar a tradicionalis konyha,akar a mindennapok teruleten. Sokkal tobbet er,mint egy szalloda. Az nem a valosag. Nezz korul a cserediakos oldalakon ,millio ugynokseg foglalkozik ezzel. En veluk voltam amerikaba. [link]
10/15 anonim válasza:
imádom a TIRAMISU-t! kedvencem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!