Mi a kedvenc kajád? Már ha van. És mit utálsz a legjobban?
Minden hús ételt szeretek kivéve ha pulykából készül.
Viszont aminek a közelébe nem megyek még szakácsként sem az a gesztenye.
Egyszer megszagoltam... Nem részletezném...
kedvenceim: gesztenyepüré tejszínhabbal, brassói aprópecsenye, bolognai penne, házi tiramisu, barnarizs, rántott hagymakarikák
amit utálok: virsli, kocsonya, sertéshús, spenót -tudom hogy közhely, és hogy egészséges de akárhányszor megpróbálom megenni egyszerűen nem akar lemenni a torkomon-
ételkülönlegességek amiket ettem: rénszarvaspörkölt szarvasgombával, bárányhús, kínai mézes csirkegolyók -lehet hogy valakinek ez nem különlegesség de nekem az mert nem nagyon szoktam ilyeneket enni- :)
Kedvencem a tejszínes csirke gombával és bacönnel:)hmm nyami:P
nagyon szeretem még a lasagné-t,a párolt káposztát oldalassal és a hagymás tejfölös csirkét ugyanebbe a hagymás cuccba mártott krumplival:D
ja előző vagyok és ettem már rákot kagylót és tintahalkarikát is:D
amit nagyon utálok az a pacal,köröm pörkölt,prackeli,tárkonyos csirke ragu leves pffeej..:D
kedvenceim: 1. csirkepörkölt nokedlivel 2. csirkemájpörkölt nokedlivel xd 3. chilisbab 4. lasagne
édességek közül 1. a Kinder Bueno és 2. a Knoppers
amiket utálok: kocsonya, másnapos csirkehús, hal, fehér""""csoki"""", a legtöbb zöldség ._.
16/l
Hát itt volt ám minden!
Én leves:
Krumpli leves
Húsleves
Bab leves
Gujás leves
Fő étel:
Sült hús csirke szárny rizzsel és egy kis almapaprikával erős!
Mákos guba
Gyors
Csirke pörkolt
Marhapörkölt
Rámen
Sushi
Kimchi
Rántott hús krumplival
Hamburger
Pizza
Gamjatang és még van sok étel amit szeretek!
Desszertek:
Fagyi
Brownie
Macaron
Túros barackos pite
Stb....
Ital:
ICE tea
Víz
Coca Cola
Pepsi Cola
Sprite
Fanta
Édes italok
Amit utálok:
Spagetti
Sóska
Spenót
Zeller
Paradicsom leves
Minden főzelék
Karalábé
Ananász
Hawaii pizza
Mézes dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!