Mi a kedvenc kozmetikumod? Melyik márkát szereted a legjobban?
Köszi a válaszokat! :-)
Hát, igazából én azért kérdeztem, hogy milyen termékeket érdemes venni, mert eddig nem igazán sminkeltem magam. Volt egy rimmel szemplillaspirálom meg egy szájfényem, és kb ennyiben kifújtak a sminkcuccaim. Viszont most próbálok kicsit megújulni, de nem tudom melyik márkák a jobbak.
Szepillaspirálban Rimmel Day 2 Night
Szemceruzában Miss Sporty (azért szeretem mert szépen tudok vele vonalat húzni és nem maszatolódik el, pedig nem drága fajta)
Alapózóból Miss Sporty So Clear (nem pattog ki tőle a bőröm és a meglévők is elhalványodtak)
Szemhéjpúderból Avonból a négyes szemhéjpúder
Rúzst/szájfényt nem használok, inkább valami ajakbalzsamot :)
Som márkát használok, mindegyiktől megvannak a kedvenc termékeim.
Púder és korrektor: Miss Sporty
Szempillaspirál: Essence (Multi Action)
Rúzs: Rimmel London, Essence
Szájfény: Avon, Miss Sporty
Tus: BeYu
Rúzs: Lancome
Szájfény: miss sporty
Szempillaspirál: Maybelline, Bourjois
Alapozó: L'oreal
Szemhéjpúder (van pár), de pl: s-he, miss sporty, Maybelline, Bourjois, ArtDeco, Max Factor stb stb.
Én voltam az első Avonos, most pedig itt a sminkesem előttem, úgyhogy kapsz egy listát. :)
Alapozó: Avon bőrnyugtató hatású alapozó - Nude
Alapozószivacs: Oriflame
Púder: Avon bőrszínhez igazodó kompakt kőpúder - Poercelain
Szempillaspirál: Avon superShock
Szempillaspirál: essence maximum definition (piros tubusos)
Szemceruza: Avonból bármelyik, nekem van három ColorTrendes is és egy csavargatós.
Szemhéjpúder: Avon négyes - Vintage Violet
Szemhéjpúder: Avon ColorTrend - RainForest
Szemhéjpúder: Lora, 3 részes, ez egy olcsó fajta, ritkán használom, mert nekem túl erős a színe
Szájfény: Avon glazewear metallic - pink shine (vagy bármelyik halványabb)
Rúzsokból is szeretem az Avonost, bár ritkán használom.
Egyébként (az alapozó és púder miatt mondom) világos bőröm van, ezért használom ezeket az árnyalatokat. Igazából az Avonnal meg vagyok elégedve, viszont ColorTrendes alapozót és púdert nem használok, azok nem jöttek be. Inkább kicsivel többet fizetek érte, de az jó legyen.
A szemem ezzel mosom le: Avon ápoló szemfestéklemosó
Az arcom pedig ezzel: Oriflame aloe vera-s arclemosó tonik
Mindkettőt kb. 3 éve használom, eddig nem volt velük bajom. Arcra használtam még Avonos olajos arclemosót, de nem jött be, túl sok vele a macera: feltenni, habosítani, leöblíteni... Így meg csak egy vattapamacs, egy kis O. arclemosó, és ennyi. :)
Bocsi, hogy hosszú voltam!
bodzavirag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!