Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi a kedvenc kajád? Már ha...

Mi a kedvenc kajád? Már ha van. És mit utálsz a legjobban?

Figyelt kérdés
És milyen ételkülönlegességet ettél már? pl.valamilyen tengeri herkenytű vagy valami extrém :D
2009. okt. 25. 10:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
nálam a favorit a rántott csirkemell, a tojásosnokedli, krumplipüré és paradicsomos görögsaláta. A tengeri dolgokat és a belsőségeket utálom, valamint a sertéshúsnek még a szagától is rosszul vagyok.
2009. okt. 25. 10:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Magyaros kaják közül a kedvencem a tejfölös gombapaprikás és a lapcsánka (tócsni), amit nagyon utálok, és egyáltalán nem bírok megenni, az a tökfőzelék és a pacal. Fentieken kívül imádom a sushit és a garnélát fokhagymás olajban megsütve. Hmm...
2009. okt. 25. 11:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Keveceim: rántott csirkehús,tyúkhúsleves,rakottburgonya,borgonyástészta

Kinem álhatom: tökfőzelék, lencsefőzelék , spenót

2009. okt. 25. 11:20
 4/18 anonim válasza:
100%

Nekem a kedvenceim: a póréhagymaleves, a túrógombóc és az őzgerinc:)

Amit kifejezetten gyűlölök az a sárgaborsó leves és főzelék

2009. okt. 25. 11:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A kedvenc kajám a mákos guba.Amit soha nem ennék meg az a pacal,és a kocsonya...
2009. okt. 25. 11:32
 6/18 anonim ***** válasza:

szeretem: sárgarépafőzelék,lencsfőzelék.bableves.rántott karfiol.ázsia kaják. NYAMM.

nem szeretem: pacal, kocsonya, hal, mazsola, tej, tojás. és az összes sertés kaja. fuuj.

2009. okt. 25. 11:36
 7/18 anonim ***** válasza:
Kedvencem a tejfölös hús, szarvaspörkölt, milánói makaróni (ahogy én készítem) nameg a cigánypecsenye. Amit nem eszek meg, még az illatától is rosszul vagyok: sárgaborsó. :S
2009. okt. 25. 22:34
 8/18 anonim ***** válasza:
72%
tibi csoki
2009. nov. 4. 18:38
 9/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem: -Lasagne(meg persze rengeteg olasz tészta pl. milánói, pizza, hasonlók)

-Spárga (Főzve, vagy krémlevesnek)

-Kínai kaja

-Hús (Akármilyen húst megeszek, de a kedvencem a liba, és a pulyka)

-Brokkoli, Karfiol (Sörtésztában, vagy levesnek, de a brokkoli simn párolva is isteni)

-Rántott tintahal karika

-Fokhagyma (Mindenféle ételhez nagyon jó ízesítő, főleg húsokhoz, vagy pl. a Jó fokhagymás spenót, és a brassói is finom)

Amit nem szeretek: -Mindenféle hal (Ebből kifolyólag a halas ételeket sem eszem pl. halászlé)

-Cukkini

-Padlizsán

-Sóska

-Paradicsom(A paradizsomleves az egyik kedvenc levesem, a paradicsomos spagettiszószt is ismádom, de magát a gyümölcsöt nem tudom megenni)

-Tökfőzelék

2009. nov. 21. 14:16
 10/18 anonim ***** válasza:

Kedvencem:lasagne,paprikás krumpli virslivel,nokedlivel,rizi-bizi még önmagába is,palacsinta,lecsó.

Mindent megeszek,de lány létemre a csirkemellet,sovány húsokat nem szeretem.

2010. jan. 1. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!