Finomak a sushik?
Figyelt kérdés
érdekelne hogy jó-e és hogy melyik a legjobb mert lehet hogy ma rendelnék .bár utoljára 10 évesen ettem és nem emlékszem milyen volt. ja és még annyi hogy a kínai piritott tésztának mi a neve mert étlapokon olyanokat irnak hogy soba tészta stb. most akkor a piritott tészta az csak simán piritott tészta vagy van valami különleges neve..2013. júl. 27. 09:18
11/13 anonim válasza:
A szusinál a legfontosabb a frissesség és a hal minősége. Tehát ha valami vacak helyről kapod szottyadt halakkal és rákokkal, akkor az soha nem lesz meggyőző élmény. Kevés ételnél számít talán ENNYIRE, mint a szusinál, hogy a nyersanyag mennyire friss és jó minőségű, mivel nyersen kapod. Ja, persze nem árt, ha a rizs is jó minőségű, amit használnak, de azzal szokott talán a legkevesebb baj lenni...
12/13 anonim válasza:
A sushi nyers halból készül, esetleg egyéb tengeri gyümölcsök (rákok, stb.) kerülnek bele. Az íze attól függ, miből készítik. Én nem szeretem, de a japánok esküsznek rá :)
13/13 anonim válasza:
Utolsó, ez így nem igaz. Hagyományosan készül sushi omlettből, uborkából, japán retekből, shiitake gombából stb. is. Tehát nem feltétlen halas/herkentyűs.
Az íze természetesen függ az alapanyagoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!