Finomak a sushik?

Figyelt kérdés
érdekelne hogy jó-e és hogy melyik a legjobb mert lehet hogy ma rendelnék .bár utoljára 10 évesen ettem és nem emlékszem milyen volt. ja és még annyi hogy a kínai piritott tésztának mi a neve mert étlapokon olyanokat irnak hogy soba tészta stb. most akkor a piritott tészta az csak simán piritott tészta vagy van valami különleges neve..
2013. júl. 27. 09:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
IGEN FINOMAK !!!
2013. júl. 27. 09:28
 2/13 A kérdező kommentje:
mihez hasonlitható az izük ? :)
2013. júl. 27. 09:29
 3/13 anonim ***** válasza:

Igen finomak, imádom... hát hallod. A halas/zöldséges algás rizshez hasonlít :D:D:D: semmi máshoz.

A kínai tészta nevét sajnos nem tudom.

2013. júl. 27. 10:10
 4/13 A kérdező kommentje:
és melyik a legfinomabb ? :D lazacos vagy rákos ? és mi a különbség a nigiri és a maki között ?
2013. júl. 27. 10:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Néhányszor tudtam enni csak, mert nem volt túl hosszú életű a városunkban, de nagyon érdekes volt, mert akár hányszor rendeltem, mindig megbántam, már a második falat után azt mondtam, hogy én ilyet soha többé, aztán eltelt kis idő, és ismét megkívántam ,ismét rendeltem, majd a második falat után kezdődött megint, hogy ilyet soha többé. Persze nem kellett sok idő, hogy újra rendeljek:) Tehát nem tudom, mit tud, "mi van benne", de valami miatt újra és újra megkívántam, és a mai napig sajnálom, hogy már nem lehet kapni a városunkban. Pedig nem ízlik:D
2013. júl. 27. 10:22
 6/13 A kérdező kommentje:
én meg nemtudom mire számitsak :D szentendrén lakom és itt van sushi bár és lehet rendelni 1000 ft felett. de kérdés hogy megéri e föleg hogy nemtudom hogy jó e
2013. júl. 27. 10:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha van felesleges 1000 ft-od, próbáld ki! Maximum nem ízlik :)

Egyébként én is így voltam elsőre, mint egy másik válaszadó, meg egy másik ismerősöm is: egy tálca után azt mondtuk, soha többet, de valahogy megint ránkjött, hogy sushit ennénk. Ez évekkel ezelőtt volt, ma már imádom. Az elején egyszerűen könnyen "sok" lett abból az ízből, csak kis nassolásnak esett jól, nem úgy, hogy azzal tömjem tele a hasam. De magát az ízét valami megmagyarázhatatlan módon megkívántam megint később is :)

2013. júl. 27. 12:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező! Na, rendeltél? Ha igen, milyen, hogy ízlik?
2013. júl. 27. 22:58
 9/13 A kérdező kommentje:
hát egyet rendeltem :D akkora volt mint a kisujjam . amugy tigrisrákos nigirit rendeltem . és hát ..megettem de se nem volt jó se nem volt rossz . ugyhogy nem mondom hogy nem rendelek többet mert szerintem még kiprobálok párat de eddig nem a kedvencem :)
2013. júl. 28. 15:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, finomak!
2013. júl. 30. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!