Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Kínai éttermekben miből...

Kínai éttermekben miből csinálják a panírt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A panírhoz étkezési keményítőt is tesznek.

Amúgy liszt, olaj, víz, tojás és étkezési keményítő.

Ilyen párizsias bundát csinálnak, lisztel és tojással.

2013. jan. 2. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A hús: 50 dkg lebőrözött, kicsontozott csirkemell, 20 dkg étkezési keményítő, 1/2 kiskanál sütőpor, 2 tojás fehérje, hideg víz,

A húst falatnyi darabokra vágjuk. 18 dkg étkezési keményítőt a sütőporral, a simára felvert tojásfehérjével és egy kevés hideg vízzel simára keverünk. A maradék 2 dkg keményítőt papírlapra terítjük, a csirkedarabokat belemártjuk, majd a tésztamasszába forgatjuk. Bő olajban ropogósra, aranysárgára sütjük.

2013. jan. 2. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt vannak receptek:


[link]

2013. jan. 2. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
2013. jan. 2. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!