Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Vannak olyan élelmiszerek,...

Vannak olyan élelmiszerek, amik hiányoznak neked a 90-es évekből? Mik azok?

Figyelt kérdés

Nekem:

-ROYAL sajtok (finomabb volt mielőtt a Medve megvette, a mostani Medve kínálatból hiányolom pl. a C-vitaminosat)

-Cabaret jégkrémtorta (ugyanúgy nézett ki, mint a Vienetta, de olcsóbb és finomabb volt, igaz kisebb is)

-Törpi húskrém

-Maraton sajt (szlovákiai termék, de ahogy látom odaát már nincs)

-Margareta margarin (román termék, de ahogy látom odaát már nincs)

-Héra sütőmargarin (isteni volt a vele megsütött sültkrumpli)

-Valami cégnek a különféle ízű téglatest alakú ömlesztett sajtjai pl. borsos, szőlős stb.

-Autós italpor (Matchbox méretű nyakba akasztható műanyag autó tele nagyon finom italporral)

-Fruit-tella olvadós rágó

-Bubbaloo rágó

2012. dec. 28. 21:05
1 2 3
 21/26 mustafa33 ***** válasza:
100%
Nekem a 70-es éveké hiányzik. Amikor még a parizert megehették a glutén érzékenyek és laktóz alergiásak.
2012. dec. 28. 23:42
 22/26 anonim ***** válasza:
75%
Cerka és Bum Bum jégkrémet lehet kapni és Kaktusz jégkrémet is meg Cikk-Cakkot meg Calippot is! :)
2012. dec. 28. 23:54
 23/26 doboszoli ***** válasza:
91%

Kedves 20. válaszoló igen, visszább mentél 10-20 évvel...

"Sajnos" észrevettem..

Mustafa mivel közel egyidősek vagyunk tudom mit feszegetsz.

De sebaj, "nem csak a húszéveseké..." XD)

2012. dec. 29. 05:55
 24/26 anonim válasza:
87%

-90fillér volt a melba csoki, most 75 Ft-ért láttam a Sparba, de messze nem olyan ízű, mint gyerekkoromba.

-Héra sütő margarin, valami isteni volt tőle a sülthús:)

- Hot-dog virsli vagy kolbász. Sötét barna csíkos volt a műbél amibe tették. Na szerintem az egy jó fűszeres virsli volt:)

-kislány koromba csatos üvegbe volt piros és sárga bambi:) Lehet, hogy csak az üveg miatt vagy azért mert ritkán tudták megvenni a szüleim, de én ma úgy emlékszem vissza, hogy az valami csuda volt :)

2012. dec. 30. 09:31
 25/26 anonim ***** válasza:
27%
Ez hülyeség, szerbiai vagyok, ittam már itthon is, és Magyarországon is Coca Colat, teljesen ugyanolyan az ízük..
2013. febr. 13. 21:51
 26/26 anonim válasza:
46%
Nekem a Frui-tella amit ugyhallottam pár helyen még lehet olyat kapni de én még nem láttam és a Bubbaloo rágógumi
2018. máj. 15. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!