Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Vannak olyan élelmiszerek,...

Vannak olyan élelmiszerek, amik hiányoznak neked a 90-es évekből? Mik azok?

Figyelt kérdés

Nekem:

-ROYAL sajtok (finomabb volt mielőtt a Medve megvette, a mostani Medve kínálatból hiányolom pl. a C-vitaminosat)

-Cabaret jégkrémtorta (ugyanúgy nézett ki, mint a Vienetta, de olcsóbb és finomabb volt, igaz kisebb is)

-Törpi húskrém

-Maraton sajt (szlovákiai termék, de ahogy látom odaát már nincs)

-Margareta margarin (román termék, de ahogy látom odaát már nincs)

-Héra sütőmargarin (isteni volt a vele megsütött sültkrumpli)

-Valami cégnek a különféle ízű téglatest alakú ömlesztett sajtjai pl. borsos, szőlős stb.

-Autós italpor (Matchbox méretű nyakba akasztható műanyag autó tele nagyon finom italporral)

-Fruit-tella olvadós rágó

-Bubbaloo rágó

2012. dec. 28. 21:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk Coláról nincs tapasztalatom, egyszer ittam, de nagyon nem jött be, de engem Kofolához szoktattak, igaz, abból is egy évben ha iszom két litert, sokat mondtam :D

Ha szerinted finomabb a román Cola, hát, egyszer megkóstolom, komolyan mondom :D

Még a Sofocolát ajánlom, az cseh cucc.

2012. dec. 28. 21:28
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
Javítom magam, ukrán vagy szerb Colát írtál, na, azt egyszer megkóstolom.
2012. dec. 28. 21:29
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

egyértelmű ice bob,nem nagy szám de az emléke miatt hiányzik:)

aki nem emlékezne,háromszög alakú volt,és be kellett rakni fagyasztóba majd jégkrém lett belőle,rengeteg ízbe volt.

2012. dec. 28. 21:30
 14/26 A kérdező kommentje:
Nekem az Ice Bob nem nagyon ízlett, de olyan tekintetben jó volt, hogy amikor nem volt pénzünk rendes fagyira, ez jó volt pótlásnak XD
2012. dec. 28. 21:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ceruza fagyi :P

jaj, de szerettük... az is vizes volt, sárga és piros mintával jött ki belőle egy ceruza, gyümölcsös ízzel.

úgy hallottam, keleten még kapható kis régi boltokban.

2012. dec. 28. 21:36
 16/26 A kérdező kommentje:
Ja meg nekem nagy kedvencem volt a Bum Bum jégkrém (nagy vörös ovális rágóból készült pálcikán) de sehol sem láttam a 90-es évek vége óta, viszont ezen a nyáron Tákoson (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye volt egy kisboltban) :)
2012. dec. 28. 21:42
 17/26 A kérdező kommentje:
A Cerka fagyi nekem is bejött, de már 8 éves koromban is keveseltem a méretét. Volt még valami szintén ekkora méretű Milky vagy Milk nevű fagyi, ilyen édes tejes izű volt, az is ízlett.
2012. dec. 28. 21:48
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A milkesre még emlékszem!

Hát igen, az sovány ceruza volt, meg kell hagyni :/

2012. dec. 28. 22:06
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Most jutott eszembe, hát egy fontos emléket kihagytam...

Kuku-ruku...

Kicsi kakaós szelet, nápolyi, de hát a gyerekek úgysem ezért vetették meg, hanem a hátuljában lévő matrica miatt.

Nekem az egész gyerekszoba ajtóm ezekkel a színes, rajzolt állatos figurákkal volt kiragasztva. Aztán elköltöztünk, az ajtó ott maradt. A szívem egy része is. A kuku-ruku eltűnt a boltokból. Az emlékeimben őrzöm, azt az érzést is, amikor kibontottam a csomagolást, és rohantam ragasztani :D

2012. dec. 28. 22:09
 20/26 anonim ***** válasza:
88%
Donald rágó, joghurthab, aztán fincsi vagy öcsi volt a neve, nem emlékszem pontosan de dobozos kész tejszínhab volt és isteni.Aztán nagyon hiányoznak az igazi hentesáruk a párizsi ízű párizsi az olasz, és kb 10 éve nem vettem főzőkolbászt mert a mai nyomokban sem hasonlít a régire.lehet én most régebbre mentem vissza mint mint a 90'évek :)
2012. dec. 28. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!