Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Lasagnaban a tesztat fozhetem...

Lasagnaban a tesztat fozhetem elő? A recept úgy írja nem kell, de nem akarom sokaig sütni

Figyelt kérdés

nem teljesen lasagne teszta,pennevel csinalom,de eredeti olasz recept alapjan

csak már unjuk a nagy tesztast

2012. nov. 30. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
20 perc alatt a sütőben megpárolódik bármilyen tészta a szafttól.
2012. nov. 30. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Minden sült tésztát meg kell főzni vízben, sütéskor miért főne meg?
2012. nov. 30. 13:14
 3/7 tetro ***** válasza:
meddig szeretnéd sütni? nem a tészta miatt kell sütni amúgy annyi ideig, hanem hogy összeálljon. a tészta 20-25 perc alatt már megfő benne, de előre főzni hülyeség.
2012. nov. 30. 13:17
 4/7 tetro ***** válasza:
Mondjuk kivéve a lasagne tésztát, mert azt széles e Olaszországban sehol nem főzik meg előre...
2012. nov. 30. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én tapasztalatból mondom, hogy főzd meg előtte. Hiába öntöd fel sütés előtt, a teteje és szélei kemények maradnak. Kicsit főzd elő, nem kell teljesen szétfőni. És utána a sütőben rendesen megpuhul. Nagyon kellemetlen az, ha ropog a fogad alatt a tészta...:) Hajrá
2012. nov. 30. 13:48
 6/7 A kérdező kommentje:

előfoztem vegulis

jo lett,csak picit zsiros:S de koszi mindenkinek

irhat még,aki hozzá tud szólni

2012. nov. 30. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
zsíros, mert megfőzted előre a tésztát. Ha nyersen rakod össze, pont beszívja a tészta a "felesleges" zsiradékot és attól puhul be a tészta! a ragutól!
2012. dec. 2. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!