Melyik a kedvenc szerb ételetek?
Kíváncsi lennék h melyik előzmény utal a Zentaiak nagyképűségére... A szülővárosom szeretete nem nagyképűség és egy szóval nem mondta senki h a többi vajdasági város szar... Semmi baj egyébként, csak ne beszélj hülyeségeket fölöslegesen
Bocsi
Nekem is van sok zentai ismerősöm és barátom. Nem akartam általánosítani, de minden zentai azt hiszi, hogy Zenta a világ közepe. Nincs is ezzel gond, mert Zenta tényleg nagyon szép város, és mindenki a saját szülőfaluját/városát védi és szereti mindennél jobban.
És ha tényleg visszaolvastál te is, akkor láthattad, hogy a kérdés feltevője mennyire kigúnyolta azokat akik csevapcsicsának nevezték a csevapot. Ha ő megtehette, akkor én miért ne mondhatnám, hogy nagyképű?
Horgosról annyit, hogy nem ló kaki szagunk van, hanem boci kaki :D
Tényleg bocs még egyszer.
Nővéremtől is bocsánatot kérek, mert ő is Zentán él, és ott nőtt fel. De basszus, ő is nagyképű. :D
Végigarcoskodja s nemérti :))
Erre utal az előzmények nagyképűsége.
A burek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!