Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Melyik a kedvenc szerb ételetek?

Melyik a kedvenc szerb ételetek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 20:28
1 2 3 4 5 6
 31/51 ltimea ***** válasza:
100%
tegnapi 12.47-es vagyok és becsei. és mit szóltok a leskovaci kolbászhoz?
2009. aug. 13. 08:58
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék h melyik előzmény utal a Zentaiak nagyképűségére... A szülővárosom szeretete nem nagyképűség és egy szóval nem mondta senki h a többi vajdasági város szar... Semmi baj egyébként, csak ne beszélj hülyeségeket fölöslegesen

Bocsi

2009. aug. 13. 17:20
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Jah és mert van egy nem nem szimpatikus Zentai attól még nem kell általánosítani, horgosi ismerősöm mindíg lókaki szagú, mégsem mondom h teis olyan szagú vagy... inteligencia
2009. aug. 13. 17:23
 34/51 anonim válasza:
100%

Nekem is van sok zentai ismerősöm és barátom. Nem akartam általánosítani, de minden zentai azt hiszi, hogy Zenta a világ közepe. Nincs is ezzel gond, mert Zenta tényleg nagyon szép város, és mindenki a saját szülőfaluját/városát védi és szereti mindennél jobban.

És ha tényleg visszaolvastál te is, akkor láthattad, hogy a kérdés feltevője mennyire kigúnyolta azokat akik csevapcsicsának nevezték a csevapot. Ha ő megtehette, akkor én miért ne mondhatnám, hogy nagyképű?

Horgosról annyit, hogy nem ló kaki szagunk van, hanem boci kaki :D

Tényleg bocs még egyszer.

Nővéremtől is bocsánatot kérek, mert ő is Zentán él, és ott nőtt fel. De basszus, ő is nagyképű. :D

2009. aug. 14. 08:43
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj, én nem haragszom, köszönöm h ilyen kultúráltan beszélhetünk egymással még így ismeretlenül is! Viszaolvastam, valóban igazad van, csak hirtelen magamra vettem a dolgot, de valójában nemis nekem szólt a dolog! :) Én már kb 17 éve nem "jugó" ban lakom, nem ismerem már az ottani közösséget, de ha ez a megfigyelés igaz, amit mondtál akkor elfogadom, hiszek neked-nektek! :) További szép napot mindenkinek! UI: ma érkeztek édesanyámék haza, hoztak nekem Burekot, most megyek és anyit eszek belőle amenyit csak belémfér, elvégre csak 1 évben csak egyszer kapok Otthoni frissensültet:D
2009. aug. 14. 17:55
 36/51 anonim ***** válasza:
68%
Nem nyomdahiba. Scsevapcsicsa. Ez a neve. Olyan kis kolbász alakú fasírt. Kockára vágott hagymát esznek hozzá.
2009. aug. 15. 10:38
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Végigarcoskodja s nemérti :))

Erre utal az előzmények nagyképűsége.

A burek jó.

2009. aug. 15. 10:40
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
2009. szept. 4. 22:08
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
te hülyeúr én szerb vagyok és pl. montenegroban és egész dél szerbiában is csevapcsicsának hivják XD Чевапчићи ha már okoskodsz te zentai fatökű :D
2009. szept. 7. 18:37
 40/51 anonim válasza:
95%
op én Topolyai vagyok :) čevap (L)
2009. szept. 8. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!