Melyik a kedvenc szerb ételetek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 20:28
2/51 A kérdező kommentje:
helytelen,mert nem csevapcsicsa,hanem csevap,szerbül ćevap.nem tudom ki az a hülye,aki kitalálta ezt a csevapcsicsa dolgot..pfffffffff
2009. aug. 6. 20:37
3/51 anonim válasza:
Na mivel így belekötöttél az előző válaszadóba, én már le sem merem írni, mivel nem is tuti, hogy szerb kaja amire gondolok. Nem kéne így lehurrogni a válaszadókat :/
4/51 A kérdező kommentje:
nem hurrogok én le semmit,csak utálom az ilyet grrrrrrrrrrrr,bocsánat:D
2009. aug. 6. 20:42
5/51 anonim válasza:
Akkor mondom (lehet, hogy horvát kaja), ettem ott is és Szerbiában is. Burek. Na?!
6/51 A kérdező kommentje:
jeeee:Dburek:D és mivel szereted?
2009. aug. 6. 20:47
8/51 A kérdező kommentje:
helyes,jól van,bár én pont azt nem szeretem:)az én kedvencem a sonkás-sajtos.
igazából a burek török eredetű péksütemény:)
és még egy kérdés:hol jártál Szerbiában?
2009. aug. 6. 20:53
9/51 anonim válasza:
Olyat még nem ettem, de sima sajtosat igen. Zentán és környékén voltunk több helyen is, fellépésünk volt :) És ami eszembe jutott még h végig zabáltuk az összes Chipsy (így írják?) chips kínálatot :D
10/51 A kérdező kommentje:
Hehe:) jjajja,chipsy:) en zentai vagyok:)
2009. aug. 6. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!